Financijska trenerica otkriva kakvu vezu imaju kristali i novac!

Često me pitaju kakve veze imaju kristali i novac? Kako novac i duhovnost idu zajedno? Većina smatra ukoliko si duhovna osoba ne smiješ posjedovati ni voljeti novac. Istina, teško mi je to objasniti čime se bavim u jednoj rečenici, ali mogu u jednoj riječi – ENERGIJOM.

Povezano:

Mi smo energetska bića, kristali su energetska bića, novac je energija. Energija je sila koja nas pokreće. Ukoliko je ne koristimo ni ne znamo da postoji. Da bi sve funkcioniralo s lakoćom važan je slobodan protok energije.

Život nije borba, već igra!

Novac je proporcionalan energiji. Težak rad ne garantira puno novca, to je znak da nemamo dovoljno energije. Kada rad ne pruža zadovoljstvo, ni novac koji dobivamo za njega neće nam pružiti očekivano zadovoljstvo. Kada radimo i kada nas taj rad zadovoljava, tada osjećamo strast i uzbuđenje, tada nam rad ne oduzima energiju, već je stvara. Život nije borba, već igra, stoga sam i ja odlučila ostaviti „siguran“ posao i igrati se.

Kao dijete dobila sam nekoliko kristala koje sam stiskala u ruci uvijek kada mi je bio teško prolaziti kroz moje traumatično djetinjstvo, tada nisam znala njihovo značenje ni djelovanje, ali sam se uz njih osjećala sigurnije i mirnije. Kasnije sam „slučajno“ bila u društvu geologa, prvobitno ne zbog kristala već zbog putovanja i istraživanja. Redovito sam svake godine obilazila sajmove kristala, kupovala kristale i nakit, sve dok jednog dana nisam napravila svoju prvu narukvicu od kristala i postala kristaloterapeut. Danas s sigurnošću mogu reći da su kristali bili tu uz mene cijeli moj život, štitili me i ponovo naveli na put do njih.

Kristali su živa energetska bića koja su nastala u prirodi. Privuku nas svojim izgledom i šarenilom boja, no zapravo nas privlaće svojim vibracijama i energijom koju šire oko nas. Od davnina se koriste u iscjeljujuće svrhe, u meditaciji, za programiranje, pohranjivanje energije, prenošenje i usmjeravaje energije u područje našeg interesa, te čišćenje aure i otvaranje energetskih čakri.

Ukoliko su neki od naših energetskih centara zatvoreni i manje prohodni, tada ne dobivamo potrebnu količinu energije za skladan život. No, vratimo se na novac.

Postoji li kristal za novac – da!

Tu spadaju kristali žute boje koji simboliziraju zlato – citrin, tigrovo oko, topaz, jantar… Ipak kupnjom nekih od navedenih kristala niste riješili svoje financijsko stanje niti si zagarantrali dobitak na lutriji.

Ukoliko želimo poboljšati financijsku situaciju, odgovore trebamo potražiti u trećoj čakri. Financije, novac, uspjeh i moć vezani su uz treću čakru koja je smještena u solarnom pleksusu. To je mjesto u kojem osjećamo nelagodu i grčeve kada ne znamo odgovor na „biti ili ne biti“.

Moć vlada našim svijetom utemeljena na poslušnosti. Bespomoćni smo već kao djeca pred svojim autoritetima, počevši od roditelja, učitelja, šefova, političara uz neprestano prilagođavanje i moranje ispunjavanja tuđih kriterija, gaseći vlastitu unutarnju vatru i zadovoljstvo.

Kako bi probudili vatru u sebi potreba nam je volja koja usmjerava našu energiju u namjeru kako bi dobili željeni ishod. Tu nam kristali pomažu usmjeriti našu energiju na promišljanje, samodisciplinu, jačaju odlučnost u namjeri, podižu samopouzdanje i samouvjerenost, te postajemo hrabriji i aktivniji. To su sve preuvjeti za financijsko obilje.

Kada ste vidjeli pasivnu i besciljnu osobu s mentalitetom žrtve i bespomoćnosti koja s lakoćom sklapa dobre financijske poslove i kojoj novac dolazi s više različitih izvora?! Potreban nam je holistički pristup riješavanja problema.

Kako djeluju kristali?

Svi tražimo instant riješenja, ali jedino istinsko riješenje nalazi se unutar nas samih. Put do srži riješenja rezervirano je našu akciju i djelovanje. Kristali nas podržavaju u našoj namjeri, daju nam snagu, jačaju intuiciju, podižu vjeru u sebe i pružaju potrebnu energiju i ljubav.

Kristali su nježna i krhka energetska bića prema kojima je potrebno odnositi se s pažnjom, poštovanjem i ljubavlju. Postoje različiti kristali s različitom svrhom;

  • Rozenkvarc – ljubav, tolerancija, praštanje
  • Ahat – smirenje, zaštita
  • Gorski kristal – univerzalni kristal visoke energije
  • Lapis lazuri – mudrost, prijateljstvo, obitelj
  • Ametist – stabilnost, ravnoteža, mir
  • Mjesečev kamen – promjena i novi počeci
  • Malahit – ženstvenost, blagostanje
  • Oniks – snaga, hrabrost

Zato je moj nakit od kristala i poludragog kamenja Energy Crystal – nakit sa svrhom. To je nakit bezuvjetne ljubavi koji snagom i visokom energijom kristala vodi do iscjeljenja i harmonije uma, duha i tijela, uz potvrdu da smo sigurni i vođeni na našem putovanju.

Sve WIA članice imaju popust 15% na sav nakit i orgonite, te na usluge on line savjetovanja vezano za financije i Heal Your Life radionice po metodologiji Louise Hay.

Autor: Marina Lehki, struč.spec.bankarstva, osiguranja i financija, financijski coach, kristaloterapeut, Heal your life teacher; [email protected]

Foto: Privatna arhiva

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -