Poklon bon kao božićna razglednica puna zdravlja i vitalnosti

U potrazi za savršenim božićnim i novogodišnjim poklonom  Centar fizikalne medicine i vitalnosti omogućuje vam kupnju poklon bona, kojeg možete napuniti  s  puno zdravlja i vitalnosti za vas i za  sve koji su vam bitni. Poklon bon razveselit će svakoga i ne morate se brinuti hoće li se osobi svidjeti. Naime upravo je masaža ono što nam svima treba, a odgađamo je sve dok bol ne postane neizdrživa.

Izradite sami jedinstvenu božićnu razglednicu/poklon bon kombinirajući različite tretmane za opuštanje i relaksaciju. Primjerice: antistres program, medicinska masaža u trajanju od 30, 45 ili 60 minuta, specijalne manualne tehnike, nutricionističko savjetovanje s izradom osobnog jelovnika, akupunktura i set od 10 individualnih treninga.

Masaža prilagođena svakome

Mnogi idu na provjereno , pa je masaža  sigurno odličan poklon  na kraju „ludoga“ prosinca i pomalo zimskog  vremena u gradu. Medicinska masaža od 15, 30, 45 ili 60 minuta, antistres specijal ili relax masaža su „pun pogodak“ za relaksaciju  mnoge ljude jer odlično revitalizira svako tijelo.  To je odličan trenutak opuštanja i relaksacije, što svima nama nedostaje u ovom užurbanom vremenu.

poklon bon

Masaža kao poklon bon

Posebno izdvajamo aromamasažu kao vrhunski doživljaj  relaksacije tijela kad od umora nastupa odmor, koju možete pokloniti sebi i svojima dragima kao terapijski tretman protiv stresa. Fizioterapeut koji je također i aromaterapeut će stvoriti jedinstvenu mješavinu  eteričnih ulja za svakog ponaosob.

Masaža na ljudsko tijelo djeluje u obliku smanjenja boli mišića i tijela, razine hormona stresa te time sprečava posljedice stresa. Zaslužna je za izlučivanje hormona serotonina koji svi znamo daje dobro raspoloženje.

Budite i vi Djed božićnjak koji će darovati dobro raspoloženje drugima i kreirati jedinstven poklon bon  Centra fizikalne medicine i vitalnosti za predstojeće blagdane i duže –  jer poklon bon vrijedi 3 mjeseca od dana kupnje.

Želimo vam sretan Božić i uspješnu Novu 2019. godinu!

Autor: Marija Koprtla, Centar fizikalne medicine i vitalnosti

Foto: Pixabay

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više