Preuzmite kontrolu nad vremenom i troškovima poslovanja uz Harvest

Vođenje poslovanja zahtjeva puno vremena. Naročito za male poduzetnike. Odgovaranje na mailove, poslovni sastanci, rad na projektima, ali i brojni drugi svakodnevni zadaci, oduzimaju puno vremena. S takvim rasporedom, gotovo je svaka sekunda važna.

Budući da je tehnologija u današnjem svijetu svugdje prisutna, naročito u poslovanju, vjerojatno ste se već susreli s brojnim aplikacijama za vođenje poslovanja. Tako je tu i aplikacija Harvest, koja poduzetnicima pomaže u upravljanju vremenom.

Harvest za moderno upravljanje vremenom

Aplikacija Harvest pojednostavljuje poslovanje svakog malog biznisa. Aplikacija je jednostavna za korištenje i nije isključivo bazirana na pametne telefone, već je možete koristiti gdje god se nalazili – na računalu, putem mobitela ili tableta, jer se nalazi na webu, a pristupate joj putem korisničkog računa. Aplikacija je dostupna za Androide i iPhone mobitele, na koje se mora instalirati.

Harvest vam omogućuje da staromodnu evidenciju radnog vremena zaposlenika putem papira ili Excel tablica na kompjutoru, zamijenite s jednom aplikacijom. Možete namjestiti tajmer ili unijeti radno vrijeme ručno – sve na jednom mjestu. Iako aplikacija nema ponuđenu postavku upravljanja vremenom za godišnje odmore, blagdane ili bolovanja, možete putem aplikacije unijeti novi zadatak i nazvati ga npr. „Godišnji odmori“ i olakšati si raspodjelu vremena i zadataka.

Harvest ne prati samo radno vrijeme zaposlenika, već i vrijeme koje vam je potrebno za određene projekte. Jednostavno unesite naziv projekta ili klijenta i pratite koliko vam je vremena potrebno za koji zadatak i koliko još vremena imate do roka za završetak važnog projekta.

Harvest_1

Harvest prati i vaše troškove

Osim toga, ova aplikacija ima i opciju praćenja troškova projekata. Možete ručno unositi troškove kako oni nastaju ili putem kamere pametnog telefona slikati svaki račun posebno. Kada unesete koliki vam je budžet dostupan za određeni projekt, možete na aplikaciji namjestiti da vas obavijesti kada potrošite određeni postotak budžeta ili kada potrošite cjelokupni budžet.

Sva izvješća koja unesete možete filtrirati prema vremenu, budžetu, troškovima ili računima, a aplikacija ima i postavku koja vas vizualno obavještava kada se približavate krajnjem roku za predaju projekta ili prekoračenju budžeta.

Sva izvješća koja ste unijeli u tom trenutku, možete pohraniti u Excelu, Google Docs ili QuickBooksu.

Harvest aplikacija se plaća, no nudi i besplatni probni period od mjesec dana. Ako vam se svidi i odlučite se na kupovinu, Harvest vam nudi 3 opcije pretplate. Verziju Solo može koristiti do 3 korisnika i plaća se 12 dolara mjesečno. Drugu verziju Basic može koristiti do 10 korisnika i pretplata iznosi 49 dolara mjesečno. Verziju Business može koristiti neograničen broj korisnika i plaća se 99 dolara mjesečno. Sve tri opcije nude unošenje neograničenog broja klijenata, projekata i računa, a Basic i Business vam pružaju i opciju traženja potvrde evidencije radnog vremena od strane vaših zaposlenika.

Harvest_2

Foto: Screenshot Harvest

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više