iPhone 7 od danas u Vip ponudi

iPhone 7 danas stiže u prodaju te je dostupan u Vipnetovu webshopu i u Vip shopovima u Arena centru Zagreb i u City Center One Split.

Posjetitelje Arena centra i splitskog City Center One centra danas u 18:00 očekuju Luka Bulić i Marijana Batinić koji će pored Vip shopova voditi promocije s izuzetno vrijednim iznenađenjima.

iPhone 7 u Vip ponudi

Novi iPhone model dostupan je uz pretplatničke tarife Bez granica+ koje omogućuju surfanje maksimalnim brzinama do 225 Mbit/s uz uključen 4G+/LTE. Maksimalna brzina interneta ovisi o razini 4G+ signala i trenutnoj opterećenosti mreže.

iPhone 7

Pametno je prijeći u Vip

U sklopu aktualne promocije ”Pametno je prijeći u Vip”, svaki korisnik koji prenese broj u Vip i dovede člana svoje obitelji osim popusta na mjesečne naknade Bez Granica+ tarifa i dodatni 1 GB podatkovnog prometa svaki mjesec ostvaruje i dodatni popust na kupnju uređaja iz cjelokupne ponude uređaja, pa tako i za iPhone 7 uređaj.

iPhone 7 je dostupan u tarifi Bez granica XXL+ po cijeni već od 9 kuna jednokratno uz mjesečnu otplatu od 150 kuna.

iPhone7_2

Više informacija o novom iPhoneu 7 te cijena i tarifama u Vip ponudi možete pronaći na www.vipnet.hr.

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

vlasnica Euronautic

Kako je Katarina 107 smjena gostiju pretvorila u sasvim običan radni...

U tvrtku je došla kao recepcionarka, a sada je vlasnica i direktorica. Možda zvuči nevjerojatno, no to je karijerni put Katarine...