MyKi Pet tracker uređaj sprječava nestanak kućnih ljubimaca

MyKi Pet tracker, najlakši uređaj za praćenje ljubimaca u svijetu od sada je dostupan u Vipnetovoj ponudi. MyKi Pet tracker uređaj omogućuje vlasnicima da u bilo kojem trenutku znaju gdje su njihovi ljubimci ili stoka uz pomoć uređaja za geolokaciju koji se nalazi u ogrlici.

MyKi Pet tracker omogućuje nadzor nad trenutnom lokacijom ljubimca, nudi pregled povijesti kretanja ljubimca unatrag godinu dana, kao i statističke podatke o kretanju ljubimca po satima, danima i mjesecima te omogućava kreiranje sigurnih zona kretanja i davanja zapovijedi pomoću tonskih naredbi.

Jednostavno rješenje za sigurnost vašeg ljubimca

Uređaj u koji je ugrađena SIM kartica putem podatkovne veze dojavljuje informacije o kretanju ljubimca putem prateće aplikacije MyKi Pet u vlasnikovom telefonu ili tabletu. Briga o sigurnosti ljubimca omogućena je pojedincima, ali i cijelim i obiteljima budući da više korisnika svoje mobilne uređaje može povezati s MyKi Pet trackerom.

Vlasnicima više ljubimaca ovo pametno rješenje omogućuje povezivanje MyKi Pet trackera svih ljubimaca i njihovo praćenje na jednom mobilnom uređaju. Budući da MyKi Pet uređaj pomoću GPS-a, LBS-a i Wi-Fi-a ljubimce prati u stvarnom vremenu, njihovu je lokaciju moguće pratiti na otvorenom, kao i u zatvorenim prostorima. Uz pomoć satelitskog lociranja, MyKi Pet prikazuje položaj ljubimca s preciznošću do čak 10 metara.

Sigurne zone kretanja i dresura

MyKi Pet omogućuje postavljanje sigurnih zona kretanja ljubimca ili stoke, kao i upozoravanje vlasnika putem mobilne aplikacije ako ljubimac izađe van pojedine zone poput okućnice ili parka. Dodatna opcija koju vlasnicima nudi ovaj pametni uređaj je davanje tonskih zapovijedi ljubimcima.

Naime, uz pomoć MyKi Pet trackera vlasnici mogu naučiti ljubimce da uz četiri tonske zapovijedi izvrše jednostavne naredbe poput naredbe za sjedenje ili povratak do vlasnika. Izdavanje zapovijedi je jednostavno putem aplikacije, dok sami MyKi Pet tracker pušta zvuk koji ljubimcu signalizira određenu zapovijed. Aplikacija koja omogućuje punu funkcionalnost MyKi Pet trackera dostupna je u Apple App trgovini i u Google Play trgovini. MyKi Pet uređaj je moguće pratiti i putem korisničkog sučelja preko https://my.myki.watch/?lang=HR.

Potražite Myki Pet tracker uređaj u Vipnetovoj ponudi za 9 kn jednokratno plus 10 kn mjesečno uz Mobilni Internet S tarifu.

Foto: Vipnet

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više