Jubilarni 50. Business Cafe uskoro će u Zagrebu okupiti omiljene goste publike i nagraditi najuspješnije poduzetnike

Okruglo izdanje Business Cafea održat će se u četvrtak 24. siječnja u 18 h u zagrebačkom Hotelu Academia. Tema je ovoga puta kultura uspjeha jer to je zapravo ono što kroz proteklih devet godina organizator i gosti zajedno promiču na Business Cafe eventima.

Uspješni miljenici publike

U goste ponovno dolazi Nenad Bakić, jedan od najpopularnijih poduzetnika i najtraženijih gostiju prema ocjeni publike te poduzetnik, investitor, autor bloga Eclectica, pokretač STEM revolucije i osoba zaslužna za trenutni zaokret Varteksa. Nadolazeće izdanje ugostit će i dvije poznate i nagrađivane poduzetnice, Gordanu Nikolić, vlasnicu i dekanicu visoke poslovne škole PAR iz Rijeke te Irenu Orlović, vlasnicu izdavačke kuće Harfa iz Splita.

Nakon razgovora s njima posjetitelje očekuje dodjela priznanja uspješnim poduzetnicima koji su sve ove godine bili gosti i ostavili najveći utjecaj i utisak na publiku. Samo neki od njih su Davor Bruketa, Nikola Žinić, Manuela Šola, Davorin Štetner, Hrvoje Bujas, Josipa Maslač Petričević, Tvrtko Gačić, Ekrem Dupanović, Ivana Ničević Lesardić i Mirela Španjol Marković, a poneki će se publici obratiti video porukom.

Humanitarni event uz modu i knjige

Goste čeka i predstavljanje modela iz kolekcije Varteks, a pri kraju eventa predstavit će se suradnja Business Cafe-a i Čitaj knjigu bloga uz preporuke poslovnih knjiga koje bi baš svatko trebao pročitati.

Sve goste očekuje i kava u suradnjji s tvrtkom Caffemanija i ukusne delicije iz Sana delikatesa, a dio prihoda od eventa ide udruzi Portal dobrote.

Sponzori Business Cafe-a u Zagrebu su Nivea – Beiersdorf, Caffemanija, Sana delikatese,  knjigovodstveni servis BIRO 59, tiskara AeroPrint, Kupujem Kvalitetno, beauty salon Domellla i Androlić konzalting.

Medijski pokrovitelji su NOVA TV, portali Dnevnik.hr, Naturala.hr, Women in Adria, Samo Pozitivno i Poslovni savjetnik, podcast Surove Strasti i blog Čitaj knjigu. Regionalni medijski pokrovitelji su portali Media Marketing i BGonline.

Ulaznice po cijeni od 200 kn nabavite na vrijeme jer interes je velik! Vidimo se!

Foto i tekst: Business Cafe

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

Kristina Ercegović: Ah, ti zaposlenici

Poslovna savjetnica, osnivačica Business Cafea i autorica knjige "Najjači si kad si svoj", Kristina Ercegović, piše o vrijednosti koju zaposlenici imaju...