Ageness Beauty Institut – mjesto gdje ćete poželjeti poboljšati izgled vaše kože lica i tijela

Sanja Buinjac je kozmetičarka i wellness koordinatorica sa 17 godina iskustva u kozmetici, a ove jeseni to je iskustvo pretočila u vlastiti Ageness Beauty Institut gdje joj je cilj korisnicima pružati visokokvalitetne kozmetičke i wellness tretmane.

Ageness kozmetički institut

Ageness kozmetički institut smješten je u Zagrebu, u samom centru grada, u ulici Republike Austrije 21, između Trga bana Josipa Jelačića i Zapadnog kolodvora, u neposrednoj blizini Ilice, Trga Vlatka Mačeka i parka dr. Franje Tuđmana.

Ageness kozmetički salon ima jedinstveno osmišljene protokole i standarde koji su plod dugogodišnjeg iskustva, rada i nebrojenih edukacija koje je vlasnica Sanja Buinjac prošla u svojoj sedamnaestogodišnjoj karijeri u raznim kozmetičkim salonima te wellness i spa centrima.

„Htjela sam otvoriti institut za ljepotu gdje ću osmisliti vlastite protokole za tretmane. Svaka od masaža i masažnih tehnika je koncipirana na osnovu mog znanja, u kombinacijama pokreta i tematici u onome gdje sam u ovih 17 godina uvidjela da su najbolje kombinacije pokreta za određenu tehniku. Najveći dio energije i vremena sam uložila u tretmane lica, a masaže smo podijelili na 3 grupe – orijentalne, terapeutske i wellness tehnike. Sljedeći segment gdje sam se širila su njega prirodnih noktiju i ruska manikura kao noviji pristup za očuvanje i zdravlje prirodnih noktiju“, rekla je Sanja.

Ageness

Ageness kozmetički institut za vas nudi  kozmetičke tretmane lica i tijela, depilacije, manikure i pedikure te ekskluzivne institut tretmane kozmetike Sothys i Elemis  za njegu lica i tijela. Posebno dizajnirani kozmetički tretmani lica pravi su put do istinski opuštenog uma uz koji ćete se lakše nositi sa svim problemima na poslu i kod kuće.

Kozmetičari u Ageness Beauty Institut pristupaju potrebama kože na individualan način. Prije samog tretmana prethodi detaljna konzultacija i testiranje kože s ekskluzivnim prijenosnim uređajem za mjerenje postotka vlage i masnoće. Na digitalnom displeju uređaj prikazuje podatke o količini sebuma i vlage.

Testiranjem 4 različita mjesta na koži kozmetičar će analizirati prikazane podatke te ponuditi potrebne tretmane za kožu lica. Kozmetički tretmani i proizvodi su učinkoviti samo ako odgovaraju potrebama kože. Svaki Ageness kozmetički tretman za lice je osmišljen kako bi ispeglao znakove starenja te poboljšao stanje  kože lica i tako podario mladenački izgled.

Ageness

Koža je zdrava, izgledala mladoliko i privlačno ako ima postojanu količinu vlage te ju je potrebno hidratizirati na svakodnevnoj bazi. Tijelo se sastoji od 70% vode. U svakoj stanici tijela nalazi se određena količina vode koja je izuzetno važna za metabolizam stanica. Koža ubrzano stari ako ju dugoročno ne osiguramo kvalitetnu količinu vlage. Prvi znakovi starenja kože je pojava sitnih linija i bora koje su prvi znak dehidracije kože.

Na razinu vode u stanicama kože utječu veliki niz vanjskih faktora poput previše suhog zraka, stres, loše prehrambene navike, kao što su alkohol i pušenje. Količina vlage i masnoće varira i mijenja se kroz godišnja doba te nije uvijek jednaka. Opće je poznato da iako imamo masnu kožu, nju je također potrebno hidratizirati.

Pojačana proizvodnja masti je često odgovor tijela na nedostatak vode u stanicama. Što je manje vode u stanicama kože, više žlijezde lojnice izlučuju loka, kako bi zaštitili kožu od štetnih vanjskih utjecaja i slobodnih radikala. Pokušaj kože da spriječi preostalo isparavanje vlage. Masna koža može također imati problem nedovoljne hidratacije. Stoga je neophodno znati kakva je razinu vlage i masnoće kože lica.

Ageness

U Ageness kozmetičkom institutu imate besplatne konzultacije uz svaki tretman lica ili tijela.

Za sve WiA članice tu je i popust od 10 %.

Za kozmetičke tretmane, konzultacije i dijagnostiku, možete se naručiti putem telefona 01/70 77 341 ili 091 407 7341 ili  putem maila na [email protected].

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više