Ljetne haljine za posao koje ćete nositi na bezbroj načina

Topliji dani su već došli, a kao i dugo očekivano ljeto. Donosimo vam nekoliko prijedloga ljetnih haljina za posao koje možete kombinirati s različitim dodacima i sakoima te tako kreirati potpuno novi izgled. Odaberite 3 haljine od svake vrste i spremne ste za ljeto.

Ljetne haljine za posao

Sive haljine

Prvi naš prijedlog je pamučna haljina bez rukava s okruglim ovratnikom, unutarnjom postavom i patentnim zatvaračem na leđima. Ako radite u formalnom okruženju, možete obući sako ili laganu košulju kako biste prekrili ramena.

ljetne_haljine_za_posao_1
Mango

Drugi prijedlog sive haljine je ova prekrasna haljina bez rukava s okruglim ovratnikom, unutarnjom postavom te sakrivenim patentnim zatvaračem na stražnjem dijelu haljine.

ljetne_haljine_za_posao_2
Mango

Cvjetne haljine

Mango nam donosi i ovu prekrasnu crnu haljinu s cvjetnim uzorkom, kvadratnim ovratnikom te patentnim zatvaračem i diskretnim izrezom na stražnjem dijelu haljine.

ljetne_haljine_za_posao_3
Mango

Ovu bijelu haljinu sa šarenim cvjetnim uzorkom nam donosi Zara. Haljina ima spuštene rukave tako da vam dodatna košulja u formalnom okruženju na poslu vjerojatno neće ni trebati.

ljetne_haljine_za_posao_4
Zara

Ljetne haljine veselih boja

Ljeto je idealno doba za veselije boje, a različite nijanse žute boje će unijeti ljeto u svako uredsko okruženje.

Ova lepršava haljina s rukavima ispod laktova i unutarnjom postavom je idealna za posao, ali i odlazak u grad na kavu.

ljetne_haljine_za_posao_5
Mango

Zadnja ljetna haljina za posao koju vam preporučujemo dolazi iz Zare – žuta haljina dužine iznad koljena s izrezom na prednjoj strani.

ljetne_haljine_za_posao_6
Zara

Foto: Mango, Zara

 

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

Kako transformirati izazove u prilike doznajte na doručku u Samoboru

Nakon uspješne i do zadnjeg mjesta rasprodane Konferencije za poduzetnice u Samoboru, organiziramo prvi Networking breakfast Samobor. U romantičnom ambijentu hotela...