Marija Mažar i ove godine Rijeci donosi modni spektakl City 45 20

Naša članica Marija Mažar i ove godine u Rijeci organizira veliku modnu reviju CITY 45 20, 15.07., s početkom u 21:30h na Trsatskoj gradini, otkrila nam je koji su noviteti s kojim se izazovima susreće u radu.

I ove godine organizirate modnu reviju na Trsatskoj gradini, CITY 45 20, 15.07.,  što ste pripremili za sve posjetitelje i je li ulaz slobodan?

Ulaz je slobodan za sve posjetitelje, želja nam je pružiti svima koji su ovoga vikenda u Rijeci dozu mode, umjetnosti i zabave na jednoj od najatraktivnijih lokacija Kvarnera. Modna revija ove godine u Rijeku dovodi dizajnere iz cijele Hrvatske kako bi Riječanke imale prilike uživati u raznolikosti dizajna i imenima koje Rijeka dosad nije imala prilike vidjeti.

Tko će se sve predstaviti?

Raduje me što će svoje kreacije predstaviti generalni pokrovitelj događanja

FASHION MODELS STORE koji na svoje  dvije atraktivne lokacije, Westgate i Riva Mall u Poreču okuplja ekskluzivne brendove – Mcs, Napapijri, Pierre Cardin, Baldessarini, Gant, Stefanel, Bugatti.

city 45 20

Nadalje, pogledat ćemo mušku kolekciju s poznate riječke modne adrese  MONDO UOMO kao i brojne domaće brendove Monochromatic, Bite My Style, ELFS, Monica Sablić, Kaviy Couture i brojne druge. Službeni nakit događanja je Zlatna kiša.

Bit će to prava modna rapsodija, mjeseci priprema su iza nas kako bi tu jednu većer svi uživali.

Reviji se pridružilo i Povjerenstvo za ravnopravnost spolova PGŽ, na koji način ste ostvarili suradnju?

Ponosni smo jako na inicijativu koja će premijeru doživjeti upravo na CITY 45 20 modnoj manifestaciji, naime kampanjom „U svojoj koži“ želi se potaknuti sve žene da se u svome tijelu moraju osjećati: ugodno, zadovoljno, sretno, odvažno, a moda dolazi nakon toga kao ukras. Prioritet svega je osobno zadovoljstvo, danas društvo jako nameće svoje trendove i često žene svih dobi imaju komplekse, no temelj svega je osjećati se dobro u svojoj koži, a zatim slijedi uživanje u modi ne samo  kroz trendove nego stvaranje svoga stila, svog osobnog pečata.

No, moda nije jedini dio ove večeri?

Nije, kao i svake godine i ove godine posjetitelji će imati prilike vidjeti posebnu haljinu iza koje stoji Mirna Sišul, akademska slikarica i umjetnica, zatim plesni nastup Trinity & co. skupine, dio nastupa ostavljamo da bude iznenađenje, nakon revije slijedi networking, ali uz dodatne sadržaje, Cooking show by Placa 51 koji će biti vrlo atraktivan kao i otvorenje izložbe Maje Vizjak u prostoru Vintage bara na Trsatskoj gradini.

Je li teško baviti se organizacijom događanja i s kojim se izazovima susrećete u radu?

Vjerujem da je ključ svega voljeti ovaj posao jer inače bi teško bilo prebroditi sve izazove, puno je ljudi uključeno što znači i komunikaciju koja nema radno vrijeme, bitna je fleksibilnost jer stvari ponekad krenu u krivom smjeru na licu mjesta, staloženost i prije svega dobar tim ljudi. Onaj tren kad svi uključeni vidimo zadovoljstvo na licima partnera i posjetitelja, znamo da je svaka utrošena minuta vrijedila. Taj osjećaj je neprocjenjiv.

city 45 20Kakva je situacija na tržištu, imate li konkurenciju?

Rijeka i Kvarner se općenito bude, otvara se sve više zanimljivih mjesta i raste broj atraktivnih događanja. Nama je ovo čevrta godina i raduje me jednako što su brojni partneri s nama od prve godine kao što se uključuju i novi, vjerujem da je to znak da manifestacija raste i da se sav uloženi trud isplati. Najveći je kompliment kad osobe koje dođu kao gosti kažu – Iduće godine želimo biti dijelom projekta!

Konkurencija postoji no ona potiče da budemo još bolji,  a daje priliku sudionicima da prepoznaju viziju događanja te se pronađu u onome što im najviše odgovara, vjerujem da dok su odnosi kolegijalni, da je pozitivna konkurencija dobra za svih.

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više