Portal Stilueta proslavio šesti rođendan

Riječki portal Stilueta proslavio je šesti rođendan, u društvu kolega, partnera i prijatelja, glamurozna i emotivna večer zauzela je mjesto u prekrasnom hotelu Royal u Opatiji. Okupljene je zabavljao Nostress Trio, a uz Kaokakao slastice i Misal pjenušce, gosti su posebno uživali u masaži za koji su pobrinuo Chang Thai massage centar i photobooth corneru jer ipak kakva je to zabava bez otkačenih fotografija i uspomena!

Rođendan za pamćenje

Stilueta je inspirativna online oaza te svake godine tim izdvaja žene čije su ih priče dodatno nadahnule i motivirale. Ove godine laskavom Stiluetinom titulom „Žene koje volimo“ okitile su se Selma Smajić, poduzetnica, Ester Gallo, Instagram blogerica, Petra Perković, modna dizajnerica, Iva Berišić, make up artistica i Viviana Kalmar, doktorica.

„Iako je Rijeka mali grad, velikim ga čine ljudi. Slaviti s kolegama iz drugih medija, partnerima, prijateljima, čitateljima koji naš uspjeh doživljavaju kao svoj je neprocjenjivo. Sretni smo i zahvalni, imamo puno motivacije da budemo još bolji i kvalitetniji!“  istaknula je Marija Mažar

Događanje je okupilo brojna poznata lica poput dizajnerica Marijane Hero, Andree Anić Dokmanović, Linde Lukežić, riječkih fotografa Filipa Gržinčića, Josipa Čekade, Arsena Miletića, Edija Ilića i Maje Stevanović, Borne Ćuka, Eni Brušnjak, a potporu Ivoru i Mariji Mažar došle su dati i Ivanka Pavičić, Ivana Grabar i brojni drugi.

Emotivnih govora i glamuroznih izdanja nije nedostajalo, bila je ovo večer za pamćenje kao savršen kraj godine riječkog tima.

portal stilueta rođendan

Foto: Ivor Mažar

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

njega kože ukrajina

Anna Korzun iz Ukrajine pobjegla u Hrvatsku gdje gradi skincare brend...

Vlasnica brenda za njegu kože Skinity, ukrajinska poduzetnica Anna Korzun ima tek 24 godine, a nedavno je rodnu Ukrajinu zamijenila Hrvatskom....