Mirisni glamur parfemi Matee Nesek stigli na Zagrebački modni advent

Zagreb opravdano dobiva titulu najboljeg adventa u Europi!

Modni advent Oktogon je inovativan projekt koji je zamišljen kako bi upotpunio dosadašnji program Adventa u Zagrebu promovirajući područje mode i dizajna. Važno je naglasiti da je ovo prvi modni Advent na europskom tlu uopće.

Vrijeme održavanja Modnog adventa je od 10.12. do 31.12.2016. unutar prostora Oktogona koji povezuje Cvjetni trg (Trg Petra Preradovića) s Ilicom (Ilica 5, Zagreb).

Na prvom Modnom adventu u Oktogonu predstavlja se dvanaest hrvatskih dizajnera: Boudoir, Matea Nesek, Hippy Garden, CHYPKA.com, Cadieux, Tanja Ćurin, Saša Maksimiljanović, Marina Obradović, Bags by Kristina, MAK modna kuća, Čokolade Nautilus, Borovo, Qushin i Dobar Partner.

Matea Nesek parfemi – na Zagrebačkom modnom adventu u prostoru Oktogona

Organizator je Hrvatska modna udruga »Kombinat«, a organizatorice poimence su dizajnerica Đurđica Vorkapić, Nives Polovina Barun i Sanja Drakulić. Za ovu modno-adventsku priliku cijeli je Oktogon zastrt crvenim tepihom, a duž prolaza nalaze se rustikalni modni ormari

Između modnih ormara našao se i jedan vrlo posjećeni parfemski ormar koji odiše glamurom Dubaija.

Matea_Nesek_parfemi_3

U njemu se mogu vidjeti i isprobati Matea Nesek® parfemi koje čine kolekciju od 13 luksuznih parfema kako za žene, tako i za muškarce.

Posjetitelji mirisnog ormara:

Renata Sopek, Ana i Tomislav Butina, Slavko Goluza, Ana Vilenica, Sonja Jandroković…

“Matea, doista si kreirala premirisne kompozicije. Od nježnih do strastvenih, a svi s mjerom dobrog ukusa.”

Dizajnerica Matea Nesek, 35 godisnja Zagrepčanka koja je strastvena golferica, u suradnji sa Michele Tribout – poznata kao nos Ninne Ricci jednu od svojih kolekcija posvetila je golferima i golfu, a svoj primjerak u zbirci ima i poznati bivši nogometaš Dražen Ladić, inače veliki zaljubljenik u golf.

Matea Nesek parfemi

S golfom se prvi put susrela u New Yorku, gdje je živjela nekoliko godina, a Driver Intense parfem, kako kaže, simbolički predstavlja poticaj golferima za uspješan, dugačak i precizan drive.

‘Parfemi su dizajnirani za igru i prilagođeni kako bi odgovarali životnom stilu golfera. Korištenjem najkvalitetnijih sastojaka stvoren je jedinstven i luksuzan golf parfem. Na bočici parfema nalazi se 12-karatna zlatna gravura, koja odiše glamurom i luksuzom kakve i zaslužuje Dubai.’

Zanimljivo je kako se upravo jedan od Mateinih mirisa može naći među nagradama jednog od najprestižnijih golf turnira u Dubaiju.

Matea Nesek parfemi

Odlukom Mohammed Juma Buamaim, potpredsjednik i izvršni direktor golfa u Dubaiju, Matea Nesek®  Driver Intense EDP za žene i muškarce će biti dodijeljeni kao ekskluzivan VIP poklon svim golf igračima na dva vrlo prestižna Golf turnira u «Emirates Golf Club» u Dubaiju. Limitirana parfemska edicija 1/250 Power and Torque ce biti dodijeljena pobjednicima turnira.

Omega Dubai Ladies Masters – pod pokroviteljstvom Princeze Haya Bint Al Hussein, Supruga HH Shaikh Mohammed Bin Rashid Al Maktoum, Potpredsjednik, Premijer UAE i Vladar Dubaija.

Matea Nesek parfemi

Omega Desert Classic – pod pokroviteljstvom HH Shaikh Hamdan bin Mohammed Al Maktum, Princ Dubaija. Omega Desert Classic je golf turnir koji se se igra od 1989-e godine i okuplja najbolje golfere Europien Toura.

Modnom eventu u zagrebačkom Oktogonu Matea predstavlja misterioznu bijelu i elegantnu parfemsku liniju Matea Nesek ‘The White Collection’, koju čine Forever (W),Secret (W), Extraordinary (U), Attitude (M) i Performance (M)

Njezini parfemi su dostupni na Zagrebačkom tržištu u Vlaškoj ulici, Priroda liječi – Nikel, Poliklinici Mesotrax te online www.mateanesek.com.

Članicama Women in Adria kluba omogućujemo 10% popusta na odabrani proizvod u trajanju Modnog adventa do 31. prosinca ove godine.

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

2 KOMENTARI

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više