Kako na jednostavan način zaštititi poslovanje?

Pri pokretanju vlastitog posla, imati dobrog partnera koji vam čuva leđa važnije je od svega. Ugovorite paket osiguranja mPoduzetnik i zaštitite svoj posao, imovinu i zaposlenike od neželjenih događaja.

Povezano:

Kad ste mali poduzetnik, sve ovisi o vama – od poslovnog prostora i nabave do sigurnosti poslovanja i zadovoljstva vaših klijenata i zaposlenika. Podijelite te brige s nama pomoću paketa mPoduzetnik skrojenog posebno za male biznise, koji štiti vaš prostor, dobit, zaposlenike i klijente.

Kad sve uložite u vlastiti biznis, želite znati da su vaša imovina, zaposlenici i djelatnost u potpunosti zaštićeni. Ugovaranjem paketa mPoduzetnik prepustite te brige nama, a sebi oslobodite vrijeme da se posvetite razvoju poslovanja

Ako ste vlasnik poduzeća, prepustite nam brigu o nepredvidivim situacijama, a vi bezbrižno uživajte u rezultatima svojeg napornog rada!

Ugovorite paket mPoduzetnik

Bez obzira jeste li vlasnik kafića, salona, prodavaonice ili nekog drugog biznisa, važno je da mislite na budućnost svog poslovanja. Polica mPoduzetnik posebno je osmišljena za vlasnike malih biznisa i prilagođena raznolikim potrebama, stoga neka bude vaša desna ruka – zaštitite svoju dobit, imovinu i zaposlenike samo jednim potpisom! 

Zaštitite poslovanje samo jednim potpisom

mPODUZETNIK je paket osiguranja posebno osmišljen i prilagođen potrebama obrtnika i poduzetnika sljedećih grupa djelatnosti:

  • pravne i računovodstvene djelatnosti (npr. sudski tumači),
  • obrazovne djelatnosti (npr. škole stranih jezika),
  • sportske i rekreacijske djelatnosti,
  • računalno programiranje, savjetovanje i povezano,
  • njega i ljepota,
  • putničke agencije,
  • trgovina,
  • ugostiteljstvo,
  • djelatnosti članskih organizacija itd

Želite li svoj paket osiguranja m-PODUZETNIK ugovoriti odmah, AGENT – OSIG JADRANKA IVANDA d.o.o. ekskluzivni je zastupnik Croatia osiguranja u Zagrebu koji će vam u tome pomoći.

Posredstvom agencije AGENT – OSIG dostupno vam je savjetovanje prilikom ugovaranja police, popusti i razne druge mogućnosti. Pronađite ih na adresi Shopping centar Point Vrbani (razina -1) . Kontakt: mob +385 91 45 98 466 mail: [email protected]

Foto: Rawpixel

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

ukrajinski film Klonkide

Ukrajinska redateljica na Sarajevo Film Festivalu predstavila ratni film iz ženske...

Ukrajinska redateljica i scenaristica Maryna Er Gorbach na Takmičarskom programu Sarajevo Film Festivala predstavila je svoj film pod nazivom Klondike. U tursko-ukrajinskoj koprodukciji, film...
- Advertisment -