Najpopularnije okupljanje malih poduzetnika Business Café i u Sisku

Najpopularnije poslovno okupljanje malih poduzetnika i onih koji to žele postati Business Café održat će se u Hotelu Panonija u Sisku 26. travnja.

Događaj će početi u 18 sati, a svima okupljenima će Kristina Ercegović iz tvrtke Zaokret d.o.o. predstaviti goste koji će podijeliti svoju poduzetničku priču.

Financiranje poduzetništva iz EU fondova

Gradonačelnica Siska gđa. Kristina Ikić Baniček će također prisustvovati događaju, a obratit će se i gđa. Ariana Vela iz obrta za poslovno savjetovanje EU PROJEKTI, koja će govoriti o mogućnosti financiranja poduzetništva iz EU fondova.

Business Café se održava više od pet godina zaredom, a zahvaljujući pozitivnim i uspješnim poduzetničkim pričama, rađaju se nove ideje za pokretanje vlastitog posla. Osim toga, networkingom se sklapaju nova poslovna prijateljstva te je poslovanje putem licence prošireno u pet zemalja regije.

Business Café je organiziran u sklopu projekta „Pr(a)vi put u biznis!“, koji je sufinanciran sredstvima iz Europskog socijalnog fonda, u okviru natječaja za dodjelu bespovratnih sredstava „Obrazovanje za poduzetništvo i obrt“ te uz pokroviteljstvo trgovačkog društva Sisak projekti d.o.o.

Ulaz je besplatan, a potrebno se prijaviti putem linka ili kontakt podataka.

Kontakt podaci:
Institut za razvoj poduzetništava i EU projekte
Ivana Jurišić, voditeljica projekta
e-mail: [email protected]
tel: 01 55 34 878
mob: 091 15 34 878

Foto: Facebook stranica Business Café

PPUB-Disclaimer

 

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

Kako transformirati izazove u prilike doznajte na doručku u Samoboru

Nakon uspješne i do zadnjeg mjesta rasprodane Konferencije za poduzetnice u Samoboru, organiziramo prvi Networking breakfast Samobor. U romantičnom ambijentu hotela...