Medijska platforma Poduzetnik svoj portfelj obogatila portalom Naturala

Portal Naturala od sad je dio medijske platforme Poduzetnik. Tvrtka Novi Poduzetnik koja stoji iza medijske platforme Poduzetnik, postala je većinski vlasnik tvrtke Nativa media, izdavača portala Naturala. Internetskom lifestyle magazinu, koji u fokusu ima zdrav i održiv stil života, to će omogućiti daljnji razvoj.

“Ponosni smo što smo svoj portfelj obogatili novim nišnim izdanjem koji svoje vrijednosti dijeli s našim čitateljima. Vjerujemo kako ćemo sada čitateljima moći pružiti kvalitetan željeni sadržaj u obujmu koji ih zanima, a klijentima još više mogućnosti za oglašavanje. Naime, Naturala koja se specijalizirala za zelene teme i wellbeing, ima veliko iskustvo u stvaranju native sadržaja“, kazao je Ognjen Bagatin, većinski vlasnik tvrtke Novi Poduzetnik.


Pročitajte više: Ognjen Bagatin predviđa snažan razvoj privatnog zdravstva


Životni stil traži alternativu

Oba medija veliku pozornost posvećuju izravnom kontaktu s onima zbog kojih postoje. Zbog toga će Naturala intenzivirati aktivnosti na društvenim mrežama, a za svoje će čitatelje nastaviti organizirati i događaje uživo.

“Sve se više građana okreće zelenom lifestyleu i wellbeingu. U 2023. te godinama koje dolaze, želimo ne samo osluškivati što ih zanima, nego ih i upoznavati s temama iz područja koja su sve važnija za našu budućnost. I situacija na regionalnoj te svjetskoj razini, od inflancije preko rasta cijena energenata do narušenog mentalnog zdravlja građana, potiče nas da više promišljamo o vlastitoj svakodnevici. Dosadašnji stil života čovječanstva na sjevernoj hemisferi traži alternativu. Više ćemo se baviti zdravljem, hranom, energijom…”, rekla je Andrea Neđeral, glavna urednica Naturale i direktorica tvrtke Nativa media.

U vlasništvu Novog Poduzetnika sada je 80 posto Nativa medije. Direktor Novog Poduzetnika Vladimir Mihajlović istaknuo je da će se redakcije dvaju medija spojiti što će s jedne strane donijeti povećanje zajedničkog znanja i iskustva, a s druge optimizaciju troškova.

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

Baraćeve špilje

Baraćeve špilje – piknik, šetnja i uživanje nadomak Zagrebu

Tko kaže da je Lika samo zimska destinacija? Ovaj, industrijom neoskvrnut, dio Hrvatske zbog svoje netaknute prirode možda je najljepši upravo...
- Advertisment -