Postanite certificirani NLP praktičar, upišite se na edukaciju NLP PRAKTIČARSKI i ostvarite WiA popust od 10%

Čovjek 21. stoljeća ima potrebu za rastom i razvojem. On se svakodnevno nalazi pred novim izazovima koje postavlja društvo, znanost i tehnologija. Involviranost u trendove i želja za kontinuiranim napretkom čine ga integriranom u okolinu i potrebe, ali i uspješnim.

Edukacija NLP PRAKTIČARSKI 18.-20.11.2016.

Osobno rasti, znači integrirati i nove spoznaje – biti educiran, kao i stjecati sposobnosti za kontinuirani rast – trening – koji će omogućiti napredak u svakom segmentu i života i poslovanja.

Neuro Lingvističko Programiranje je psihološko-komunikacijski model koji sadrži sve najvažnije i najučinkovitije psihološke spoznaje za konstruktivan i brz napredak i unapređenje vaših resursa.

NLP nudi čitavu paletu spoznaja i trenerskih modela za rast koje će i tijekom edukacije ali i kasnije kroz cijeli život omogućiti samostalni uvid i mogućnost za bolje i naprednije djelovanje prema ciljevima.

Za čovjeka 21. stoljeća, u kategoriji potrebe za rastom, on ima karakteristiku elementarnog znanja kao što osnovno obrazovanje služi za opstanak u životu, tako NLP služi čovjeku za kontinuirani napredak u skladu sa potrebama i trendovima.

ON JE DRUGIM RIJEČIMA MUST HAVE ŽIVOTNI TRENING ZA SAMOUPORABU.

NLP omogućuje bolju komunikaciju sa sobom i s okolinom, a najbolji je alat za upravljanje karijerom, za vođenje vlastitog businessa.

Omogućava napredak i bolju komunikaciju unutar obitelji, poslovnog okruženja, partnerskog odnosa te roditeljstva, za postizanje ciljeva što privatnih što poslovnih (strategije, modeli za osvještavanje, postavljanje i razvoj ciljeva), za donošenje odluka, za konstruktivan izlazak iz problema te donošenje rješenja, za motivaciju i samomotivaciju, za upravljanje emocijama, stjecanje novih i podizanje postojećih resursnih stanja, za pronalazak mjesta pod suncem.

Certifikat priznat u cijelom svijetu

NLP PRACTITONER edukacija izvodi se po programu International NLP & Coaching Institutes Berlin. Po završetku edukacije, izdaje se certifikat koji je priznat u cijelom svijetu.

Program je usklađen visokim svjetskim standardima i priznat je unutar svih svjetskih organizacija i coaching instituta širom svijeta –  na svim kontinentima.

NLP practitioner je svojevrsni trening poslovne i urbane žene 21. stoljeća koja kontinuirano raste i napreduje, te prati trendove, ali je on i edukacija koja polaznicima omogućava trajni  razvoj deficitarnih resursa, unapređenje komunikacijskih i liderskih vještina, upravljanje ljudskim resursima, razrješenje mnogobrojnih životnih i poslovnih problema.

Omogućava i bolji uvid u organiziranje posla, konstruktivno usmjerenje prema rješenjima, lakše i jednostavnije donošenje odluka, kvalitetno i točno postavljanje ciljeva, definiranje strategija, osvještavanje limitirajućih i ograničavajućih obrazaca ponašanja kod sebe i drugih ljudi, prepoznavanje i integriranje načina za uspostavljanje bolje komunikacije s okolinom, bilo privatnom – bilo poslovnom.

Prepoznavanje i upravljanje vlastitim emocionalnim stanjima i stanjima drugih ljudi, osposobljavanje za učinkovito korištenje govora kao najvažnijeg alata za uspjeh, moć riječi u dijalogu, ali i alate za učinkovito vođenje sastanaka, prezentacija i javnih govora,  osvještavanje važnosti i učinka neverbalne komunikacije, izlaženje iz zone konflikata s ljudima, postizanje asertivnog ponašanja, načina za samomotivaciju i  motivaciju drugih  ljudi,  pronalaska vlastitog najučinkovitijeg načina za upravljanje poslovanjem ili karijerom.

Namijenjen je svima koji žele napredovati, ostvariti značajan skok u upravljanju privatnog ili poslovnog života, za unapređenje međuljudskih odnosa, te odnosa i komunikacije unutar obitelji. Daje konstruktivna psihološka rješenja za idealnu komunikaciju sa djecom i uspješno roditeljstvo, te je pogodan za ljude koji se bave terapeutski, psihoterapeutima ili drugim vrstama terapije kao osnovno znanje potrebno za rad sa ljudima u svrhu učinkovitog upravljanja terapeutskog procesa.

Pogodan je za sve koji su na rukovodećim pozicijama, jer omogućuje razumijevanje funkcioniranja percepcije drugih ljudi, te daje alate za upravljanje organizacijom, komunikacijom, ljudskim resursima, motivacijom, odlukama i ciljevima tvrtke ili tima.

Program je visoko kvalitetan i omogućuje široku primjenjivost, s rezultatom podizanja kvalitete privatnog ili poslovnog života, lakoćom življenja i stavljanja u pogon vlastitih vrijednosti i resursa, a sve usmjereno prema ciljevima.

Gdje se koristi NLP?

NLP se danas uspješno koristi na područjima osobnog rasta, businessu, pedagogiji, coachingu, managementu, psihoterapiji, obrazovanju, zdravstvu, sportu i mnogim drugim područjima.

Vaše cijenjene prijave, molim pošaljite emailom: [email protected].

Besplatno uvodno predavanje za edukaciju

NLP PRACTITIONER i mini radionicu UČINKOVITA KOMUNIKACIJA

Uvod u NLP i mini radionica UČINKOVITA KOMUNIKACIJA 23.10.2016. od 10h. u Zagrebu uz obaveznu prijavu emailom: [email protected]

1. Mini radionica –  bavit ćemo se problemima i konstruktivnim rješenjima za unapređenje komunikacijskih vještina, dobit ćemo uvid u načine percipiranja drugih ljudi, jedan dio procesa za učinkovito upravljanje neverbalnom komunikacijom te upoznavanje sa hipnotičkim govorima za upravljanje emocijama i podizanje resurnog stanja u komunikaciji , kao i uvid u funkcioniranje perceptivnih filtera, te načine za njihovo prepoznavanje i upravljanje.

2. Uvod u NLP PRACTITIONER – vodi Melita Manojlović, NLP trener. (edukacija počinje 18.-20.11.2016.)

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više