Odmorite od stresne svakodnevice i dođite na Pozitivan dan

Dosta vam je negativnih vijesti, nezadovoljnih ljudi, dosta vam je briga, stresa, unutarnje praznine? Kome nije! Zašto ne biste od svega pobjegli na barem jedan dan, dan nakon kojeg ćete kući ponijeti dobro raspoloženje, bistre misli, optimistični pogled na svakodnevne obaveze, ali i svoj život općenito?

Konferencija “Pozitivan dan”

Za takav bijeg ne morate promijeniti kontinent – dovoljno je odvažiti se i otići na ‘Pozitivan dan’, konferenciju koja se u 3. listopada održava u zagrebačkom hotelu Westin. Tko stoji iza ove priče? Žene dovoljno hrabre da usprkos ovoj krizi rade na sebi i u danom trenutku napuste poslove koji ih ne ispunjavaju te da ujedine svoja bogata znanja i iskustva ne bi li ih podijelile s vama – za pozitivne promjene u vašim životima.

Kako sve prave priče počinju sasvim slučajno, tako je nastala i priča Pozitivnog dana. Danijela Medaković i Mirjana Petković povezale su se – sasvim slučajno – na radionici čija je tematika bila razvijanje vlastitog posla, i već tamo prepoznale zajedničke interese i ciljeve usmjerene na stvaranje boljeg i pozitivnijeg svijeta. Nakon ponovnog susreta, na još jednoj edukaciji, otišle su na kavu kako bi razmijenile iskustva i u prvih desetak minuta rodila se ideja inspirativne konferencije koju su nazvale ‘Pozitivan dan’.

U svijetu gdje je naglasak na negativnim stvarima te onome manje lijepom, željele su probuditi u ljudima iskru pozitive, dobrog raspoloženja i ljubavi. Već idućega dana osmislile su koncept konferencije, sakupile sve predavače, pronašle mjesto za događanje i počele samostalno raditi na web stranici i promociji događaja na društvenim mrežama. I tako se jedan sasvim slučajan susret pretvorio u prijateljstvo i zajedničku suradnju.

‘Promijeni život i ostvari san, dođi na Pozitivan dan’, misao je vodilja cijelog projekta kojemu je ideja i cilj ujediniti um, duh i tijelo u jednu cjelinu kako bi svaki pojedinac sa što manje stresa i napora uspio ispuniti svoja vlastita očekivanja, ostvariti svoje želje i ciljeve i uživati u onim malim stvarima koje ipak svima nama najviše znače.

Pozitivan_dan_1

Kako ovo neće biti jedina konferencija, na prvoj konferenciju stavili su naglasak na žene koje se svakoga dana nose sa brojnim obavezama te traže način kako pronaći balans i veću kvalitetu života, no konferencija je namijenjena i svima onima koji imaju želju raditi na sebi kako bi svoje živote učinili ispunjenijima i sretnijima.

Svaka od tehnika koje će biti predstavljene od strane iskusnih predavačica na brz i jednostavan način može uvelike pomoći u tome da svoju svakodnevicu učinite dinamičnijom, kvalitetnijom i pozitivnijom. Kroz EFT, Heal your life, ThetaHealing, Bars access, Anđele, Jogu i Ples svatko od vas sigurno će naći baš ono što je za njega.

Nakon konferencije na kojoj ćete steći prve pozitivne dojmove svake od ovih divnih metoda, priča se nastavlja. Kreativnost i inspiraciju prenijet će vam naše predavačice kroz trosatne radionice; ‘Umjesto na špicu, dođi na radionicu’, subotama prijepodne u Hotelu Sheraton gdje ćete dobiti konkretnije znanje o tehnici koja zanima upravo vas.

Cijeli događaj sponzoriraju i podržavaju Hotel Westin, Hotel Sheraton, Eva Water Clinic, Nakladnik V.B.Z., Olival kozmetika i Loli Art Home Made nakit, Inkubator sreće i Lakoća življenja d.o.o., koji su zaslužni i za bogat fond poklona i nagrada.

Nestrpljivo isčekujemo i iduće konferencije sa novim pozitivnim temama i predavačima, te se veselimo što će u našem gradu zaživiti jedna sasvim nova vizija stvarnosti koja će nam svima omogućiti da živimo u sretnijem i pozitivniijem gradu. Nadamo se da će ovo biti još jedna uspješno realizirana poslovno-duhovno-prijateljska priča.

‘Osluškujte svoje srce, svoj unutarnji glas i povežite se sa sobom i sa našim pozitivnim predavačicama te uživajte u rezultatima promjene koja vam je na dohvat ruke’.

Teme i predavači:

EFT – Tapkanjem do balansa – Danijela Medaković

Promijenite misli, zavolite sebe – Mirjana Petković

Pogleda na svijet kroz ThetaHealing – Andrea Vidmar

Iscjeljujuća moć pokreta – Božena Pleš

Prijateljstvo s Anđelima – Martina Tišljar Delić

Pristup svjesnosti – odgovori su u nama – Adela Franceković Sribebica

Joga – Život u balansu – Sandra Ratković i Valentina Lukić

Foto: Pozitivan dan

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

prijave najbolje poduzetnice 2023

Prijave za nagrade najboljim poduzetnicama 2023. su otvorene – evo kako...

Već godinama u Women in Adria organiziramo natječaj za najbolje poduzetnice u Hrvatskoj. Cilj dodjele ovih nagrada je poticanje ženskog poduzetništva,...