Kako na jednostavan način osigurati internet i telefon u svom uredu?

Trenutna epidemija zvana koronavirus primorala je brojna poslovanja na ‘nasilnu’ digitalizaciju i promjenu mjesta poslovanja. Naravno, u takvim situacijama može doći do tehničkih problema. Među tim problemima može biti internet ili telefonska linija. No, uz Officebox takvih problema ne mora biti.

Povezano:

Officebox usluga sjajno je rješenje za sve poslovne korisnike koji iz nekog razloga ne mogu ili ne žele u svom uredu imati priključak na klasičnu fiksnu ili kabelsku telefonsku liniju i internet. Radi na principu mobilnog signala, što znači u slučaju da u blizini svog imate 3G/4G mrežu vaš će internet biti odličan. Slično kao i mobilni podaci.

Officebox usluga omogućava fiksnu telefonsku liniju i bežični fiksni internet za vas i sve zaposlenike vaše tvrtke. Usluga je dostupna na bilo kojem mjestu u Hrvatskoj i aktivna u najkraćem mogućem roku bez potrebe za dodatnim radovima i instalacijama u uredu.

Upravo situacije kao što su koronavirus ili potresi, koji zahtjevaju naglo preseljenje ureda na drugu lokaciju su razlog više zašto trebate odabrati Officebox. Jedino je potrebno nazvati operatera kako bi u sustavu napravili izmjenu. Nema potrebe za uslugom preko parice ili kabel usluge jer ovaj poslovni paket možete koristiti gdje god je dostupan mobilni signal.

Ako želite detaljnije informacije ili želite ugovoriti Officebox uslugu, ispunite formu u samo nekoliko klikova, ukoliko ste mali poslovni korisnik i Officebox naručite preko weba na poklon dobivate 100 GB opciju.

Sve WiA članice imaju posebne pogodnosti na A1 pakete.

Foto: Unsplash

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

pleter

Iz prve ruke smo saznali kako izgleda podjela Pleterovih obroka, srce...

Svaki dan dolaze nove informacije s područja pogođenih potresom, a zadnje negativne odnose se najviše na državnu tvrtku "Pleter Usluge". Naime,...
- Advertisment -