Organizatorice iz Wedding2book agencije otkrivaju što stvarno stoji iza inspirativnih fotografija vjenčanja s društvenih mreža

Organizirati vlastito vjenčanje izazov je svake buduće mladenke. Odabir lokacije za svadbenu svečanost, popis uzvanika, odabir vjenčanice, fotografa ili snimatelja, probni make up i frizura samo su neki od zadataka koji moraju biti besprijekorno odrađeni u okviru predviđenog budžeta.

Wedding2book platforma sadrži sve što trebate za organizaciju vjenčanja

Na samom početku organizacije vjenčanja sve se čini prihvatljivim i izvedivim, ali što se više bliži datum proslave stres je neizbježan. Ukoliko ste se našli u ulozi organizatora vlastitog vjenčanja onda vam je zasigurno poznat onaj osjećaj napetosti i tijek misli koje su usmjerene uglavnom na to da li je raspored stolova ispravan, da li će svi dobiti aperitiv, stoji li dekoracija baš onako kako ste željeli i ostale stavke koje je bilo potrebno razraditi i odraditi. Fokus sa takvih razmišljanja trebalo bi ipak preusmjeriti na slavlje vaše ljubavi, životnog partnera i predivne trenutke koji su pred vama i nakon ulaska u bračne vode.

Andrea i Ana iz agencije za organizaciju vjenčanja W2B  naglašavaju kako nerijetko prilikom vlastite organizacije vjenčanja budući mladenci angažiraju prijatelje i rodbinu da im pomognu po pitanju dekoracije ili postavljanja stolova. U takvim slučajevima uzvanici koji aktivno sudjeluju u organizaciji ne uspijevaju se pripremiti za vjenčanje onako kako bi željeli te se predaju odrađivanju zadanih zadataka. Kako bi barem djelomično rasteretile buduće supružnike kada je u pitanju organizacija vjenčanja, u okviru agencijskog poslovanja, kreirana je jedinstvena digitalna platforma Wedding2book putem koje registrirani parovi koriste besplatan online planer te imaju uvid u profile dobavljača koji su im potrebni u organizaciji. Dobavljači su razvrstani prema kategorijama (lokacije, foto i video, make up..) te je otvaranje profila besplatno uz uvjet autentičnih fotografija i videa njihovih usluga ili proizvoda iz ponude.

Angažiranje profesionalnih organizatora vjenčanja ne zahtijeva velike financijske izdatke kao što je uobičajeno razmišljanje, barem ne kada je u pitanju Agencija W2B. Plaćanjem organizatora zapravo se riješavaju brojni potencijalni problemi te se može i uštedjeti. Možda zvuči nemoguće, ali Ana i Andrea ističu kako sa budućim mladencima raspravljaju o njihovim željama te uvidom u predviđene financijske troškove vrlo često znaju predložiti jeftinije jednako poželjne alternative.

Jesu li inspirativne fotografije s društvenih mreža prava stvar za vaše vjenčanje?

Mladenkama je najčešće prepušten izbor motiva, boja, dekoracije a one inspiraciju pronalaze na društvenim mrežama, internetu ili Pinterestu. Sve te fotografije dostupne širokoj publici snimljene su u promotivne svrhe pa vrlo često ne zadovoljavaju funkcionalne standarde.

Kao primjer može poslužiti stol bogat dekorativnim elementima i cvijećem, sve savršeno raspoređeno, ali bez dovoljno prostora za ugodno sjedenje ili pak bez dodatnih začina poput soli, papra koji bi ipak trebali naći svoje mjesto na svečanom stolu. Zato su inspirativne fotografije poput dvosjeklog mača, jasno prikazuju elemente dekoracije i cvijeća, ali s druge strane treba uzeti u obzir funkcionalnost.

Zato su poželjni savjeti profesionalaca koji će vas upozoriti na svaki detalj o kojem možda nikada ne bi razmišljali niti pomislili da bi mogao postati u nekom trenutku problem. Brojni su trikovi koji se koriste prilikom organizacije vjenčanja. Tako je primjerice svadbena torta jestiva samo na najvišem katu koji novopečeni supružnici simbolično režu u ponoć, a ostali dijelovi torte mogu biti od vješto obrađenog stiropora. To je samo izdvojeni primjer smanjivanja troškova vjenčanja.

Vjenčanje na otvorenom je san mnogih mladenki, ali logistiku je bolje prepustiti profesionalcima

U današnje vrijeme sve veći broj parova odlučuje se za vjenčanja na atraktivnim lokacijama poput vila ili dvoraca, naglasak je na prirodnim ljepotama što rezultira prekrasnim svadbenim svečanostima na livadama, u maslinicima, vinogradima ili osamljenim plažama. Tako se u ponudi Agencije W2B nalazi dvorac Belaj čiji su ekskluzivni partneri kada su u pitanju vjenčanja. Dvorac Belaj zadovoljava svim kriterijima jednog atraktivnog vjenčanja u dodiru s prirodom, bogatom prošlošću i gastronomskim užitkom.

wedding2book platforma

Smješten u istočnom dijelu Istre, usred bogatih nasada vinove loze, ostavlja bez daha svakog posjetitelja, a zaljubljeni par bez ijedne nedoumice odabire ga kao početnu luku svojih bračnih voda. Može se zaključiti kako su budući mladenci odabirom ovakvih lokacija osnažili trend premještanja svadbenih slavlja iz hotelskih sala na prirodne pozornice. Kada su vinogradi koji vas okružuju toliko impresivni, zrak koji udišete čist i mirisan, a zidovi i ruševine pričaju priču o davninama teško je vizualizirati i smjestiti u prostor svadbenu večeru i protokol vjenčanja. Ali zato vam u Agenciji W2B, sukladno vašim željama i prijedlozima,  prezentiraju raspored stolova i dekoracije u 3D obliku pa je slika vašeg vjenčanja u potpunosti realna.

Baš poput modnih kolekcija i vjenčanja prate trendovi, mijenja se izbor poželjnih boja, dekoracija i nezaobilazni must have detalji svadbenih stolova. Napomenuli smo kako je bijeg u prirodu najčešći izbor današnjih parova kada je u pitanju proslava vjenčanja, ali što je s onima koji u takvom ambijentu i prirodnom okruženju ne pronalaze inspiraciju za izreći sudbonosno da? Uvijek postoji izbor klasičnih sala, hotelskih ili onih namijenjenih isključivo svadbenim svečanostima.

Zanimljiva ponuda za sve koji žele drugačiju lokaciju

Upravo iz želje da svi klijenti dobiju što veći izbor lokacija na raspolaganju i u okviru gotovo svakog budžeta, Andrea i Ana  u suradnji s Jadran hotelima d.d. realizirali su zanimljivu ponudu. Predstavnici nove generacije popularno zvani millennialsi oduševljeni su idejom sklapanja braka i proslavom u samom centru grada, urbanoj sredini gdje im je sve dostupno, a istovremeno izoliranoj od gradske vreve uz pogled na rijeku koja teče.

Ovakav scenarij moguće je realizirati u riječkom hotelu Continental. Tradicionalne proslave vjenčanja u ovom hotelskom kontekstu odmaknule su se ponudom koja uključuje popust ukoliko se svadbena večera održava petkom. Vjenčali su se u petak, nisu brinuli o dekoracijama, slavili su po cijelom gradu, užitak u hrani i piću bio je popraćen žuborom rijeke…divan scenarij po povoljnoj cijeni.

O tome koliko je naša zemlja privlačna strancima svjedoče pozitivni rezultati turističkih sezona. Ali osim što je atraktivna destinacija za odmor i ljetovanja, sve veći broj inozemnih parova odlučuje se na sklapanje braka upravo u našoj zemlji. Tako je nedavno Agencija W2B ostvarila uspješnu poslovnu suradnju s vodećom njemačkom agencijom Traumhohcajt. Zahvaljujući ovom partnerstvu, Hrvatska je na njemačkom tržištu pronašla svoje mjesto kada je riječ o vjenčanjima.

Foto: Wedding2book

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

Digital Touchpoint konferencija ponovno okuplja vodeće stručnjake u digitalizaciji bankarskog i...

Kako je COVID19 transformirao financijski sektor, na koji način poslovnom strategijom Total experience stvoriti superiorno iskustvo interakcije s brendom, koje su...