Osigurajte uspješnu poslovnu godinu i prijavite se na edukacije za unapređenje poslovanja

Kaže Dorsey da uspjeh nikad nije slučajan. Iza nečijeg uspjeha leži puno rada, truda, edukacije, usavršavanja, odricanja i strpljenja. Mnoge uspješne osobe posebno ističu da jedino kontinuirano usavršavanje i investiranje u osobni razvoj donosi uspjeh. Za ovu godinu Androlić konzalting priprema nekoliko edukacija s korisnim temama za unapređenje poslovanja.

Edukacije za što uspješniju poslovnu godinu

Godinu počinjemo sa seminarom iz područja EU fondova, “Kako do novca iz EU fondova?” tako da već ovaj četvrtak, 14. siječnja, svi koji su blizu Varaždina, a interesiraju ih mogućnosti ostvarivanja poticaji iz EU fondova slobodno se jave i rezerviraju svoje mjesto na edukaciji. Osim mogućnosti te načina prijave, bit će riječi i o upravljanju projektom. Edukacije iz područja fondova održavat će se svaki mjesec uz naglasak na neki od aktualnih natječaja.

Za ovu godinu pripremljen je i set edukacija koje se tiču povećanja prodajnih rezultata, pregovaračkih vještina, učinkovitog marketinga i oglašavanja. U zajedničkoj suradnji Androlić konzaltinga i tvrtke Tart Trade Art pripremljene su edukacije za jačanje kompetencija prodajnih timova tvrtki.

Naglasak će biti na vještinama pregovaranja, prezentiranja, trgovačkog marketinga, kontrolingu prodajnih rezultata, organiziranju prodajnih sastanaka… Ako imate tvrku koja pokušava svoje proizvode plasirati u trgovačke lance, ako razmišljate o povećatnju prodajnih rezultata ove godine, bez obzira koliko je velika vaša tvrtka ili prodajni tim, dobro je investirati u trening prodajnog osoblja. Edukacije se organiziraju kao cjelodnevni inhouse treninzi za tvrtke, radionice za pojedince, ali moguće je dogovoriti i individualna savjetovanja. Predavači su diplomirane ekonomistice s bogatim višegodišnjim iskustvom u FMCG industriji najpoznatijih hrvatskih prehrambenih robnih marki te trgovačkim lancima, a bit će i gostiju predavača koji će pokrivati određene teme.

Pojedinačnim radionicama ćemo pokriti teme poslovnog planiranja te izrada marketing planova i strategija izlaska na pojedina tržišta.To je posebno zanimljivo manjim tvrtkama jer im možemo svoje dosadašnje višegodišnje iskustvo i znanje prenijeti u kratkom vremenu i na taj način pomoći u lansiranju nihove poslovne priče. Kako bi što prije mogli upotrijebiti nova znanja i vještine u povećanje poslovnih prihoda, potrebno je što prije krenuti s edukacijama.

Kako bi dogovorili trening, rezervirali mjesto na nekoj od radionica ili dogovorili individualno savjetovanje potrebno je poslati mail sa svojim podacima na [email protected] ili se javiti na broj: 091/ 1355-285.

Članice Women in Adria imaju 10 posto popusta na sve usluge.

Foto: 123rf

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

Mazalin izvršna direktorica

Dok javno zdravstvo guše liste čekanja, u fokus dolaze privatne klinike

Centar za žensko zdravlje, pružatelj usluga vrhunske kvalitete s više od 10 priznanja NajDoktor, poliklinika u koju se pacijentice uvijek vraćaju...