Osjetite prednost života na visokim vibracijama i dođite na Pozitivno jutro Yasmine Buweden

Svakodnevno se sve više susrećemo s objavama, člancima, idejama i pozivima da “treba biti pozitivan…”, “da treba vjerovati u sebe…”, “da treba voljeti sebe”, itd. I to je istina.

Međutim, veliki broj ljudi se zbog načina života, situacija u kojima jesu, zaglavljenosti u svakodnevnici i životu na autopilotu, nalazi na jako niskim vibracijama, odnosno negativni su zbog toga i iz tog razloga nisu u mogućnosti vidjeti sliku i osjetiti ono što u stvari mogu dobiti kroz sve te mogućnosti, pozitivnim afirmacijama, izjavama, itd. To je kao da utopljeniku pričamo da je život lijep.

Pozitivno jutro Yasmine Buweden

Kako približiti ljude visokim vibracijama i podignuti ih s mjesta gdje se danas nalaze? Jer će tek tada vidjeti prednosti i mogućnosti za sebe.

Zato je tu POZITIVNO JUTRO, prva od niza ideja životne trenerice Yasmine Buweden, gdje će na inspirativnom mjestu u okruženju onih koji hoće i žele, raditi upravo na tome da svi koji dolaze počnu osjećati prednost života na visokim vibracijama, mogućnosti i rješenja.

“Želja mi je da SHVATE zašto je tako bitno biti pozitivan i na visokim vibracijama. To je moj cilj kroz ove događaje”, izjavila je Yasmina Buweden.

Dio vibracije na POZITIVNOM JUTRU širit će se dalje kroz popratnu humanitarnu akciju pomoći djeci bez roditeljske skrbi kako bi pomogli ostvariti i njihove snove.

Prvi od niza POZITIVNIH JUTRA održat će se u riječkom Boonkeru, 16. siječnja 2016. godine, od 10 do 12 sati.

Broj mjesta je ograničen, zato požurite. Svoje prijave šaljite na e-mail adresu: [email protected], s naznakom DOLAZIM, imenom i prezimenom, brojem telefona i e-mail adresom.

Započnite živjeti svoj život na visokim vibracijama.

Pozitivno_jutro_1

Info i foto: Yasmina Buweden

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

svjetski dan poduzetnica

Svjetski dan poduzetnica: Kakvo je stanje ženskog poduzetništva u Hrvatskoj?

U okviru Globalnog tjedna poduzetništva 18-24.11.2019., Svjetski dan poduzetnica proglašen je 19.11. kako bi se skrenula pozornost na specifičnosti ženskog poduzetništva...