Nahranite svoje tijelo i um u sportskom centru na otoku Krku

CONNECT Retreat predstavlja mjesto gdje ćemo se moći odmaknuti od svoje svakodnevnice, obaveza i svega onoga što svakodnevno radimo i proživljavamo. U tih par dana kroz opuštanje i aktivnosti u B&B fun and sun sportskom centru na moru baviti ćemo se UMOM, TIJELOM I ENERGIJOM.

Pobjegnite od svakodnevnice i nahranite svoje tijelo i um

Uz mene, kao domaćina i “Mind Coacha”, tu je i “Sport Coach” gdine Dražen Vukelić, vlasnik fitness centra Top Form Rijeka, instruktor aerobika i pilatesa, kineziolog i licencirani nutricionist, majstor borilačkih vještina te prvak u full-kontaktu te gospođa Claire Pfisterer, vlasnica Devi Zentrum Njemačka, iscjeliteljica, terapeut, naš “Energy Coach”.

sportski centar na moru

CONNECT Retreat je vrijeme za sve i ništa, za druženje sa sobom, sa polaznicima, sa prirodom, za guštanje i otkrivanje.

Kao što nam harmonija svih životnih cijelina daje harmoniju u životu, tako i na osobnom planu kada imamo harmoniju Uma, Tijela i Duha, možemo reći da imamo harmoniju i u životu. Svatko od nas će imati prilike otkriti i povezati se upravo s onim dijelom koji mu je u ovom trenutku najpotrebniji.

sportski centar na moru

Smještaj je organziran u simpatičnom obiteljskom Hostelu a osim boravka i rada na plaži u sklopu Retreat provesti ćemo i cijeli dan na moru, posjetiti najatraktivnije plaže, plavu špilju, ručati na drugom otoku u prirodi, večerati u sklopu agroturizma na osami, prema željama učestvovati u zanimljivim adrenalinskim aktivnostima, imati prilike razgovarati o prehrani i najboljem sklopu vježbanja, biti dio mastermind grupe i naravno, svi zajedno dobro se zabaviti i nasmijati.

Obzirom da je Retreat međunarodnog karaktera, objave i detaljnije informacije su na engleskom jeziku, i možete ih pronaći na http://bb-club.hr/

sportski centar na moru

Program i uvjete možete zatražiti na http://bb-club.hr/connect-retreat-prijava/

Članice Wia ostvaruju 20% popusta, sve aktivnosti centra su uključene u program.

Ponudu centra možete vidjeti na http://bb-club.hr/bb-fun-and-sun-punat/

Dodatna pitanja na [email protected]

Prijave su u tijeku i traju do 01.06. ili do popunjenja broja učesnika jer je broj učesnika limitiran, kako bi se Coachevi mogli posvetiti osim grupnom i individualnom radu.
Govorni jezici CONNECT Retreata su hrvatski, engleski i njemački.

Foto: privatna arhiva Yasmine Buweden

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više