Pridružite se inspirativnoj parlaonici u Rijeci

U prekrasnom i inspirativnom okruženju, s pogledom na more održat će se Inspirativna parlaonica. Uz napitak i zalogaj, domaćin će biti Molo Longo u Rijeci. Prijaviti se možete na linku.

Druženje koje će se održavati svaki mjesec

Za organiziranje Inspirativne parlaonice Yasminu Buweden inspirirala je ideja da su se oduvijek ljudi okupljaju ( vijeće staraca, mudraca itd) u skupinama i raspravljaju o temama koje su im bitne, dijele svoja iskustva, neizvjesnosti, strahove, ideje… Kako bi iz te mase informacija došli do najmudrijih i najkvalitetnijih odgovora.

molo longo

Uvijek brže ostvarujemo svoje ciljeve i želje kada smo u inspirativnom okruženju i podržani. Svjesno birajući biti u okruženju energije koja nas pokreće na stvaranje vodi nas k namjeri da se ulovimo posla.

Zamislite da sjedite u svojem dnevnom boravku sa malom grupom prijatelja, s razlikom da su ovdje s Vama svi sa jednom zajedničkom crtom – žele promjenu, žele bolje, žele nova saznanja. Kreativna energija.

Mastermind tip druženja – inspirativni međusobni razgovor donijeti će vam AHA koji se cijelo vrijeme nalazi tu negdje pred nama, ali ga do sada niste vidjeli.

molo longo

Svi se mogu prijaviti, sve životne cjeline su predmet parlaonice.
Više o eventu doznajte na https://business.facebook.com/events/430101694076211/

Prilikom prijave se mogu postaviti i pitanje i tema. Za Women in Adria članice je cijena 80 kn. Polaznici imaju podršku tijekom mjeseca te pogodnosti na usluge i nove programe.

Foto: privatna arhiva Yasmine Buweden

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

eCommawards 2023.

eCommawards 2023. – Proglašeni najbolji web trgovci u Hrvatskoj

Hrvatski webshop godine je bima-shop.hr, prema ocjenama stručnog žirija ovogodišnjeg ekskluzivnog događaja eCommAwards powered by Ooblee, u organizaciji  udruge eCommerce Hrvatska....