Bile smo na nezaboravnom Porsche eventu i ženskom druženju na Grobniku

Povodom Dana žena sudjelovale smo u događaju luksuznog brenda automobila Porsche i pod dojmom smo bile još danima! Porsche je okupio inspirativne žene iz Hrvatske, Slovenije te Bosne i Hercegovine. Uzvanice su tako četvrtu godinu za redom dobile priliku doživjeti nezaboravno iskustvo na trkaćoj stazi Grobnik. Sve to bio je dio vozačkog programa Porsche Experience u posebnom izdanju Women on Track. Na petodnevnom adrenalinskom druženju ove je godine sudjelovalo ukupno 175 sudionica. Porsche event za Dan žena bio je pun pogodak.

Jedna od sudionica bila je i osnivačica i direktorica Women in Adria Ivana Matić. Kako kaže, „Porsche je odlično shvatio način na koji se radi marketing prema ženama, za čistu peticu“.

Velka Šuran, Ružica Božić Cerovac i Ivana Matić

Sudionice su dokazale da imaju svoje mjesto u auto-moto svijetu

Kroz inicijativu SHIFT, Porsche nastavlja podržavati žene i stavljati fokus na promicanje ženske jednakosti i jačanje međusobne podrške.

„Iznimno smo ponosni jer već četvrtu godinu za redom okupljamo žene iz različitih sfera biznisa, ali i životnih poglavlja. Spajamo različite generacije i karaktere koje zajedno pomiču vlastite granice dokazujući jedno – žene smo i zaista možemo sve“, istaknula je Silvija Berger, Porsche Brand Manager za Hrvatsku.

Sudionice su imale priliku pokazati svoje vještine, ali i hrabrost, vozeći najmoćnije Porsche automobile. Time su dokazale kako imaju svoje mjesto u auto-moto svijetu, rušeći ustaljene stereotipe i granice. Pod mentorstvom iskusnih međunarodnih Porsche instruktora, sudionice su vozile 20 različitih modela, uključujući 718 Cayman GT4 RS, 911 Carrera GTS Coupe, Macan GTS, Taycan Turbo, 911 Carrera Turbo S, Panamera 4 E-Hybrid. Uvjerile su se u sportske performanse, udobnost vožnje i prilagodljivost terenu koju ovi automobili nude.


Pročitajte više: Žene imaju 70 posto veće šanse za teške ozljede u sudaru, muškarci češće skrive nesreću nego što su njome pogođeni


Taxi lap s Nensi Terčić

Svoj natjecateljski duh i hrabrost imale su priliku pokazati tijekom slalom vožnje, ali i ostalih vježbi koje su uključivale off-road, launch control te vožnja dvosjeda, limuzina i SUV-a na trkaćoj stazi. Za sam kraj dana, dodatna doza adrenalina postignuta je taxi lapom s instruktorima i Nensi Terčić, ženom koja drži rekord na Grobniku u ženskoj kategoriji za cestovna vozila. Taxi lapovi su najbrže vožnje trkaćom stazom gdje su zaista osjetile što znači izraz „otpustiti sve kočnice“.

Ovaj događaj nije samo slavlje ženske snage, već i podsjetnik da su njihova hrabrost, vještine i odlučnost ključni elementi za ostvarenje snova te da nikada ne zaborave slaviti svoje pobjede, baš kao što su to radile ovih dana. Porsche event za Dan žena nas je oduševio!

Foto: Porsche

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

hakerski napadi

Sve je više hakerskih napada i prijevara: 5 jednostavnih metoda za...

Najnovije žrtve hakerskih napada u Hrvatskoj su Zagrebački holding i HZZO, što je još jednom pod povećalo stavilo važnost sigurnosti na...
- Advertisment -