Poznati domaći brendovi na modnoj manifestaciji CITY 45 20 u Rijeci

Trsatska gradina jedna je od najatraktivnijih lokacija na Kvarneru, a u subotu je ugostila četvrto po redu izdanje modne manifetastacije CITY 45 20 koja uz najljepši pogled na Rijeku donosi najnovije modne trendove i dozu umjetnosti!

Četvrto izdanje modne manifestacije

Predstavilo se dvadeset brendova iz cijele Hrvatske, reviju je otvorio Models Fashion Store koji ima ekskluzivne butike u Zagrebu i Poreču, a specifičnost manifestacije je pedstavljanje posebne haljine koju je ove godine izradila Mirna Sišul, akademska slikarica i umjetnica pod imenom Ljubav je žuta!

City 45 20

CITY 45 20 nisu propustili brojne poznate osobe, Nikolina Minovska, dr. Zoran Žgaljardić, Danijela Gračan, Nikolina Tomljanović, Antonio Krištofić, Tina Vukov, a nekoliko stotina ljudi uživalo je u modnim kreacijama.

Reviju se uveličali riječki brendovi Lusso, Amare, Yoko, Peperoncina Dizajn, Kayra, Šik by Ljupka, Pepa dizajn, La Vetrina i Andy’s. Dodir splitske modne scene došao je zahvaljujući kreacijama Monice Sablić, Kaviy Couture, Bijoux Dive i Jelene Bošnjak, predstavila se Becha iz Zadra, ELFS,  Monochromatic i Loré iz Zagreba te Ingrid Rojc iz Istre.

City 45 20

Prvi put manifestacije je ugostila i muški izlazak za koji se pobrinuo riječki Mondo Uomo, a pistom su prošetale i članice Povjerenstva za ravnopravnost spolova PGŽ predstavljajući kampanju U svojoj koži dajući do znanja da je preduvjet uživanja u modi u osobnom zadovoljstvu.

Uz službeni nakit događanja Zlatnu kišu, torbe iz moderno otvorenog butika Borša, pažnju je osvojio i jedini model te večeri, Audi Q2 iz Porsche Inter Auta.

„Iznimno smo zadovoljni interesom javnosti, spoj mode i umjetnosti na prekrasnoj lokaciji Rijeku čini novim modnim središtem što je naš grad dugo čekao“, rekla je organizatorica Marija Mažar.

City 45 20

Riječka modna scena su budi što dokazuje i ova manifestacija koju Riječanke jednostavno obožavaju!

Foto: City 45 20

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više