Predavanje “Optimizam – jesmo li naivni ako vjerujemo u bolje sutra?”

Znamo da naš pogled na svijet uvelike oblikuje ne samo naše raspoloženje već i iskustva svega oko nas. Pitanje je možemo li mijenjati taj pogled ili zauvijek ostajemo takvi kakvi jesmo?

Povezano: Inženjerka Ivana Štulić napustila korporaciju i danas drugima pomaže ostvariti svoje potencijale

Odgovore na ta i slična pitanja pokušava dati pozitivna psihologija. Pozitivna psihologija relativno je mlada grana psihologije koja se bavi temama uspješnog i ispunjenog života, razvijanja talenata i snaga, optimizma, otpornosti na izazove i životne poteškoće te poticanjem pozitivnih emocija i smislenog života.

Želite li u svoj život uklopiti koncepte pozitivne psihologije odazovite se na besplatno predavanje pod nazivom „Optimizam – jesmo li naivni ako vjerujemo u bolje sutra?“. Predavanje će, 4. studenog u knjižnici i čitaonici Bogdana Ogrizovića u Zagrebu, održati coacherica, trenerica i konzultantica Ivana Štulić. Predavanje počinje u 18h.

predavanje

Na predavanju ćete saznati što je optimizam i kako utječe na naš život. Slušat ćete i o tome zašto smo ponekad nemoćni promijeniti stvari ili sebe. Uz to ćete dobiti odgovor umire li nada doista posljednja te može li se optimizam naučiti.

Foto: PR, Pixabay

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -