Predavanje “Optimizam – jesmo li naivni ako vjerujemo u bolje sutra?”

Znamo da naš pogled na svijet uvelike oblikuje ne samo naše raspoloženje već i iskustva svega oko nas. Pitanje je možemo li mijenjati taj pogled ili zauvijek ostajemo takvi kakvi jesmo?

Povezano: Inženjerka Ivana Štulić napustila korporaciju i danas drugima pomaže ostvariti svoje potencijale

Odgovore na ta i slična pitanja pokušava dati pozitivna psihologija. Pozitivna psihologija relativno je mlada grana psihologije koja se bavi temama uspješnog i ispunjenog života, razvijanja talenata i snaga, optimizma, otpornosti na izazove i životne poteškoće te poticanjem pozitivnih emocija i smislenog života.

Želite li u svoj život uklopiti koncepte pozitivne psihologije odazovite se na besplatno predavanje pod nazivom „Optimizam – jesmo li naivni ako vjerujemo u bolje sutra?“. Predavanje će, 4. studenog u knjižnici i čitaonici Bogdana Ogrizovića u Zagrebu, održati coacherica, trenerica i konzultantica Ivana Štulić. Predavanje počinje u 18h.

predavanje

Na predavanju ćete saznati što je optimizam i kako utječe na naš život. Slušat ćete i o tome zašto smo ponekad nemoćni promijeniti stvari ili sebe. Uz to ćete dobiti odgovor umire li nada doista posljednja te može li se optimizam naučiti.

Sviđa vam se ovaj tekst? Ostavite komentar na dnu stranice, zapratite nas na Facebooku, Instagramu ili se prijavite na naš tjedni newsletter.

Foto: PR, Pixabay

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -