2020. bi mogla biti vaša najbolja godina ikad!

Nova je godina i želite novi početak? Pokrenuti svoj posao, naći više vremena za sebe, konačno se posvetiti zdravlju, otići na putovanje iz snova u 2020.? I prethodnih godina ste razmišljali o promjenama, ali one se nekako nisu dogodile onako kako biste htjeli? Teško vam je definirati što želite? Ili uvijek krenete, ali prelako odustajete?

Povezano:

Ostvarite svoje ciljeve

Postoji bolji način. Pozitivna psihologija nas uči kako ispravno postaviti ciljeve i kako ih uistinu ostvariti, a da ne završe kao tipične novogodišnje odluke od kojih odustanemo još jučer.

ostvarite ciljeve
ostvarite ciljeve

Radionica Plan za moju najbolju godinu je temeljena na istraživanjima iz pozitivne psihologije i višegodišnjem uspjehu polaznika. Isprobajte provjereni proces koji je u proteklih osam godina prošlo stotine polaznika.

Dojam jedne od njih:

“Početkom ove godine sam bila na radionici PLAN ZA MOJU NAJBOLJU GODINU koja me je oduševila. Na radionicu sam došla bez ikakvih očekivanja iz želje za još jednim iskustvom, ali bilo je to nešto puno više. Vrijeme je prošlo u trenu, od samog početka je bilo vrlo interesantno, dinamično, pozitivno i koncept radionice je fantastično napravljen. Kada se sve naučeno primijeni u praksi ciljevi su itekako ostvarivi, ja sam realizirala sve s popisa s početka godine. Hvala. Irena“

Povezano:

Radionice

Harvardovo istraživanje pokazalo je da su ljudi koji ulože vrijeme i trud u zapisivanje svojih ciljeva i kreiranje planova za ostvarenje čak 10 puta uspješniji u ispunjenju svojih želja. Deset puta! I vi možete biti među njima.

Radionice se održavaju u Zagrebu u siječnju i početkom veljače (trajanje 4,5h), ali i Skypeom. Postoji mogućnost i individualnih radionica. Više informacija na web stranici: Plan za moju najbolju godinu.

Voditeljica: Ivana Štulić, MSc in Applied Positive Psychology, coacherica, trenerica i konzultantica.

Foto: Privatna arhiva

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

Konferencija za poduzetnice Hvar

Poduzetnice, na Hvaru pričamo o važnim aspektima poslovanja i problemima turizma

Poduzetnice se svakodnevno susreću s morem briga. Žele li malo 'odmoriti' i uz društvo ambicioznih i uspješnih žena poput njih razgovarati...
- Advertisment -