Prijavite se na ADIZ trening akademiju i naučite kako prenijeti znanje svom timu

Prenošenje znanja uvijek se vezalo za učitelje i profesore koji svojim učenicima i studentima prenose znanje koje će im kasnije trebati u životu. No, prenošenje znanja nije samo posao učitelja, već i poduzetnika, menadžera i svih ostalih koji moraju formalno ili neformalno prenijeti znanje na nekog drugog– na nove zaposlenike, kolege u vlastitim ili drugim odjelima ili na kupce u smislu prodaje određenog proizvoda.

Trening akademija – Kako prenijeti znanje svome timu

Program ADIZ trening akademije nudi svima onima koji su u ulozi menadžera, mentora ili trenera da unaprijede svoje vještine prenošenja znanja i postanu certificirani edukatori.

Na prvoj razini programa imate priliku naučiti sve o pedagogiji i psihologiji obrazovanja kroz teme, kao što su cjeloživotno učenje, vrste i metode edukacije odraslih, generacijske različitosti odraslih polaznika, teorije učenja (biheviorizam, socijalno učenje, Gestalt, samoregulirano učenje) te osnove didaktike i metodike držanja nastave. Možete naučiti i koje su razine znanja, stilovi učenja, razliku između sposobnosti i kompetencija, kako poticati kritičko mišljenje i rješavanje problema.

Na drugoj razini bavimo se teorijom i praksom treninga poslovnih znanja i vještina, odnosno imate priliku naučiti kako pravilno pripremiti, izvoditi, zatvoriti i evaluirati trening. Razumjet ćete i važnost kvalitetne analize potreba za edukacijom kako bi mogli pravilno definirati svrhu, ciljeve i ishode učenja, pripremiti izvrsne trening materijale i koristiti AV pomagala. Tijekom treninga važna je ravnoteža teorije i prakse, stoga ćete naučiti i alate za interaktivnost treninga, ali i kako se nositi s izazovnim situacijama.

Evaluacijom treninga (Kirkpatrick) zatvorit će se krug i moći ćete procijeniti jesu li, i u kojoj mjeri, ispunjena očekivanja od treninga. Konačno, na trećoj razini produbit ćete svoje poznavanje korištenja trening alata na konkretnim primjerima, studijama slučaja i vježbama.

Nakon uspješno položenog ispita i demo live treninga voditelj programa će svakom polazniku dati individualnu povratnu informaciju i preporuku za daljnji stručni razvoj i usavršavanje, nakon čega slijedi i svečano uručenje Certifikata.

Ne propustite već danas uložiti u svoje buduće trening specijaliste – multiplikatore znanja u vašoj organizaciji, koji značajno mogu pridonijeti njenoj konkurentskoj prednosti na tržištu. Jer, ulaganje u znanje vaših ljudskih potencijala je najbolja investicija.

Ova edukacija je savršena za menadžere i interne trenere u kombinaciji s edukacijom coaching vještina.

ADIZ d.o.o. članica je i partnerica u Women in Adria članskom programu te svim WiA članicama nudi i 15 posto popusta na sve vrste edukacija i treninga.

Foto: ADIZ

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više