Prijavite se na ADIZ trening akademiju i naučite kako prenijeti znanje svom timu

Prenošenje znanja uvijek se vezalo za učitelje i profesore koji svojim učenicima i studentima prenose znanje koje će im kasnije trebati u životu. No, prenošenje znanja nije samo posao učitelja, već i poduzetnika, menadžera i svih ostalih koji moraju formalno ili neformalno prenijeti znanje na nekog drugog– na nove zaposlenike, kolege u vlastitim ili drugim odjelima ili na kupce u smislu prodaje određenog proizvoda.

Trening akademija – Kako prenijeti znanje svome timu

Program ADIZ trening akademije nudi svima onima koji su u ulozi menadžera, mentora ili trenera da unaprijede svoje vještine prenošenja znanja i postanu certificirani edukatori.

Na prvoj razini programa imate priliku naučiti sve o pedagogiji i psihologiji obrazovanja kroz teme, kao što su cjeloživotno učenje, vrste i metode edukacije odraslih, generacijske različitosti odraslih polaznika, teorije učenja (biheviorizam, socijalno učenje, Gestalt, samoregulirano učenje) te osnove didaktike i metodike držanja nastave. Možete naučiti i koje su razine znanja, stilovi učenja, razliku između sposobnosti i kompetencija, kako poticati kritičko mišljenje i rješavanje problema.

Na drugoj razini bavimo se teorijom i praksom treninga poslovnih znanja i vještina, odnosno imate priliku naučiti kako pravilno pripremiti, izvoditi, zatvoriti i evaluirati trening. Razumjet ćete i važnost kvalitetne analize potreba za edukacijom kako bi mogli pravilno definirati svrhu, ciljeve i ishode učenja, pripremiti izvrsne trening materijale i koristiti AV pomagala. Tijekom treninga važna je ravnoteža teorije i prakse, stoga ćete naučiti i alate za interaktivnost treninga, ali i kako se nositi s izazovnim situacijama.

Evaluacijom treninga (Kirkpatrick) zatvorit će se krug i moći ćete procijeniti jesu li, i u kojoj mjeri, ispunjena očekivanja od treninga. Konačno, na trećoj razini produbit ćete svoje poznavanje korištenja trening alata na konkretnim primjerima, studijama slučaja i vježbama.

Nakon uspješno položenog ispita i demo live treninga voditelj programa će svakom polazniku dati individualnu povratnu informaciju i preporuku za daljnji stručni razvoj i usavršavanje, nakon čega slijedi i svečano uručenje Certifikata.

Ne propustite već danas uložiti u svoje buduće trening specijaliste – multiplikatore znanja u vašoj organizaciji, koji značajno mogu pridonijeti njenoj konkurentskoj prednosti na tržištu. Jer, ulaganje u znanje vaših ljudskih potencijala je najbolja investicija.

Ova edukacija je savršena za menadžere i interne trenere u kombinaciji s edukacijom coaching vještina.

ADIZ d.o.o. članica je i partnerica u Women in Adria članskom programu te svim WiA članicama nudi i 15 posto popusta na sve vrste edukacija i treninga.

Foto: ADIZ

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

Facebook Shops

Može li Facebook Shops spasiti male biznise?

Mark Zuckerberg lansirao je novu aplikaciju unutar Facebooka, Facebook Shops. Temeljna ideja ovog segmenta Facebooka je da male tvrtke mogu jednostavno...