Prijavite se na seminar “Quality of life”

Mapa znanjaKlinika Svjetlost i Poliklinika Bagatin kreirali su za Vas poseban niz događanja „Quality of life“ kroz koje želimo biti partneri u unaprjeđenju kvalitete Vašeg života, očuvanja Vašeg zdravlja i stjecanja vještina životnog uspjeha.

Seminar “Quality of life”

Na ovom posebnom seminaru predavanja će održat ugledni poslovni treneri, stručnjaci iz područja psihologije, zdrave prehrane, njege kože lica i tijela, te vrhunski medicinski specijalisti iz područja dermatologije, oftalmologije i dentalne medicine.

„Quality of Life“ Vam nudi, na jednom mjestu, sve relevantne informacije i vještine potrebne za ostvarivanje Vaših potencijala i uzdizanje kvalitete života na jednu sasvim novu razinu!

Predavači i teme

„Otkrijte i iskoristite svoje talente!“ biti će tema koju će predavati Matej Sakoman, mag. psych. Prepoznajte svoje snage i najistaknutije talente te ih iskoristite za ostvarenje uspjeha u poslovnom i privatnom životu. Kako to ostvariti saznajte od renomiranog psihologa.

O temi „Zauvijek mladi!- Pravilna njega kože lica“ govorit će dr. med. Jolanda Kanižaj Rajković, specijalist dermatovenerologije. Naučit će Vas tajnama pravilne njege kože naročito osjetljive u ljetnim mjesecima, te kako ostvariti mlad i njegovan izgled.

Petra Pažin, mag. nutr. će Vam predstaviti temu„Hranom protiv umora“, „superhrane“ važne za prevenciju i liječenje bolesti kroz pružanje vrhunske nutritivne podrške organizmu. Naučite se pravilnom prehranom boriti protiv umora i održavati visoku razinu energije.

Dr. med. Maja Bohač, specijalist oftalmolog-refraktivni kirurg objasnit će„Kako do savršenog vida? Riješite se zauvijek naočala i leća!“ Riješite se dodatnih troškova i briga vezanih uz razna pomagala za vid i očuvajte zdravlje svojih očiju. Zauvijek se riješite naočala i leća!

Quality of life

Izazovi modernog vremena, brz stil života i mnoštvo obaveza ostavljaju tragove na našem zdravlju i ljepoti, ali i mogućnosti osobnog napretka i razvoja. Stoga je važno naučiti misliti pozitivno, živjeti zdravo i izgledati lijepo!

Također, povodom ove posebne prilike, Mapa znanja, Poliklinika Bagatin i Klinika Svjetlost će Vas darovati brojnim posebnim nagradama i poklon bonovima svojih usluga u ukupnoj vrijednosti svih nagrada do 15.000 kuna.

Seminar će se održati u Hotelu Sheraton  15. lipnja 2016. u 18h.

Cijena je 350 kuna, a paket od 2 karte je 500 kuna. Više informacija možete dobiti na web stranici www.mapaznanja.hr

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

prijave najbolje poduzetnice 2023

Prijave za nagrade najboljim poduzetnicama 2023. su otvorene – evo kako...

Već godinama u Women in Adria organiziramo natječaj za najbolje poduzetnice u Hrvatskoj. Cilj dodjele ovih nagrada je poticanje ženskog poduzetništva,...