Kupujete službeni pisač? O ovome obavezno morate razmisliti!

Bez obzira na to što svi nastojimo printati što manje i biti ekološki osviješteni što više, svako poslovanje zahtijeva određenu količinu ispisanih dokumenata. A kada se i nađemo u situaciji da moramo u kupovinu, odabir pravog pisača uistinu može biti zbunjujući. U ponudi je toliko mnogo modela namijenjenih različitim korisnicima pa je odabir pravog modela izuzetno težak. Kako izbjeći pogrešku i kupiti pravi printer za ured?

Kriteriji koji olakšavaju izbor

U trenutku kada krećete u nabavku novog poslovnog pisača važno je razmisliti o tome koje su vaše poslovne potrebe i koliki budžet imate na raspolaganju, a pritom biste si trebali postaviti četiri pitanja:

  1. Treba li vam mogućnost ispisa u boji ili će crno-bijele verzije biti dovoljne?
  2. Mora li printer za ured biti multifunkcionalan, odnosno je li vam potrebna mogućnost kopiranja, skeniranja i faksiranja ili vam zapravo treba samo ispis?
  3. Je li vam bitno višegodišnje jamstvo za uređaj?
  4. Koliki je vaš mjesečni broj ispisa?

Nakon što odgovorite na ova pitanja, odluka će biti puno lakša jer su kroz ove parametre koncipirane funkcije uređaja. U nastavku donosimo četiri value for money preporuke našeg partnera Combisa za kupnju printera A4 formata.

4 modela za sve potrebe

Za one kojima je dovoljan crno-bijeli ispis tu je Lexmark MS321dn  pisač koji osigurava ravnotežu rezultata i prihvatljive cijene za male radne skupine. Ispisuje do 36 stranica u minuti i uključuje standardni dvostrani ispis, poboljšanu sigurnost i ugrađenu trajnost.

Ukoliko vam je zbog načina poslovanja potreban višefunkcijski uređaj, Lexmark MX421ade  idealna je opcija jer ispisuje do 40 stranica u minuti, osigurano je faksiranje, obostrano skeniranje i funkcije kopiranja uz praktičan zaslon od 10 centimetara koji je osjetljiv na dodir.

printer za ured
Lexmark MX421ade i Lexmark CX522ade

Ako je ipak kvalitetan ispis u boji vaš najvažniji kriterij, Lexmark CS421dn pisač je savršen izbor. Ovaj mali i tihi laserski pisač u boji ima podršku za mrežni rad i mogućnost obostranog ispisivanja, a procesor s dvije jezgre brzine 1000 MHz i 512 MB standardne memorije ispisuje do 23 crno-bijelih stranica ili stranica u boji.

Najbolji višefunkcijski uređaj koji printa u boji? Lexmark CX522ade pisač objedinjuje ispis do 33 stranica u minuti i 4,3-inčni (10,9 cm) zaslon u boji osjetljiv na dodir.

Svim Women in Adria članicama osiguran je popust na službeni cjenik pisača i potrošnog materijala .

Foto: Unsplash

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

kim kardashian harvard

Želimo li našim kćerima uspjeh na način Kim Kardashian? Makar dogurale...

I vrapci na grani već znaju da je Kim Kardashian održala predavanje na Harvardskoj poslovnoj školi. Stoga smo zatražile mišljenje na...