Proljetni praznici s Fora radionicama-Znanost u dvorcu

Fora radionice vas i ovih proljetnih praznika pozivaju da uključite svoju djecu u znanstveni kamp. Duge dane praznika nije lako ispuniti, posebno ako u svom domu imate neustrašive istraživače, znatiželjene male kemičare i znanja željne izumitelje i genijalce.

Znanost u dvorcu

Ove su godine odlučili pronaći idilično mjesto u prirodi i pružiti djeci 5 idiličnih dana u slobodnom trčanju, istraživanju, oduševljavanju čistom i njegovanom prirodom. Zato su osmislili program ZNANOST U DVORCU.

Povest će djecu u dvorac Lužnica, nadomak Zagreba, okružen nestvarno lijepim parkom, jezercetom i predivnom šumom, gdje možemo proučavati zrak, vodu, tlo, šumu i mjehuriće na najbolji mogući način. Dvorac Lužnica nedavno je adaptiran, i otkriva svu ljepotu 18. stoljeća u arhitekturi, masivnom namještaju i tajanstvenim, djeci privlačnim podrumskim prostorijama, veličanstvenim grbom i starinskom blagovaonicom u kojoj će jesti užine i ručak.

znanost u dvorcu

Dvorac kao izletište, dom za seminare, radionice, turističke izlete vode časne sestre, koje će im kuhati u modernoj i po najvišim higijenskim standardima vođenoj kuhinji. Uz dvije užine, djeca će dobiti i kompletan ručak, svježe pripremljen i prilagođen njihovim potrebama, ali i ukusu.

Program je osmišljen kao petodnevno istraživanje svijet oko nas:
ZRAKOLOGIJA – VODOLOGIJA – ZEMLJOLOGIJA – ŠUMOLOGIJA i na koncu znanost o mjehurićima BABLOGIJA otkrit će ljepotu svojstava vode, tajni raznih tvari, šarenih boja.

Igrat će odbojku mjehurićima od pjene – no za to prvo moraju pronaći savršenu formulu, uz upotrebu kapaljki, mjernih instrumenata i pomnog istraživanja, natjecat će se u izradi gigantskih mjehurića i slaviti djetinjstvo na najveseliji mogući način.

Kamp vodi neizostavi profesor Filip uz Karlu, Lovorku i Martinu.

Prijavite se što prije! 091 977 17 91

Lijepi pozdravi iz Fora radionica!

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više