Schneider Electric Hrvatska osvojio Women Equality Award

Schneider Electric Hrvatska, lider u digitalnoj transformaciji upravljanja energijom i automatizaciji, dobitnik je ovogodišnjeg izdanja nagrade Women Equality Award. Nagrada je dodijeljena u sklopu Tech gala večere u novouređenom zagrebačkom Hotelu Zonar. Navedena nagrada jedna je od petnaest koju organizatori konferencije Game Changer dodjeljuju najnaprednijim hrvatskim tehnološkim tvrtkama.

Women Equality Award dodijeljena je u sklopu zagrebačke konferencije. Ističe izvanredne napore tvrtki u promicanju rodne ravnopravnosti i poticanju raznolikosti na radnom mjestu. GC nagrade dodijeljene su, između ostalog, tvrtkama u industrijama povezanim s NFT-evima, gamingom, e-commerceom, fintechom, kibernetičkom sigurnošću, dizajnom i slično.

Imperativ je na napretku i održivosti

Game Changer ugledna je konferencija i platforma koja okuplja vodeće stručnjake, poduzeća i organizacije iz različitih sektora kako bi tehnologiju učinili humanijom, a tehnološki prijelaz lakšim. Njihov cilj je okupiti kreativne, profesionalne i ambiciozne ljude iz gaming i srodnih industrija sa svrhom prijenosa znanja i iskustva. Također, žele promovirati inovacije i promjene u društvu i poslovanju. Njihova misija je poticanje razmišljanja izvan okvira i poticanje na akciju koja “mijenja igru” u korist napretka i održivosti.

Ovo je priznanje odraz predanog rada u stvaranju inkluzivnog radnog okruženja koje podržava i poštuje doprinos svakog člana tima. U ime Schneider Electrica nagradu je s ponosom preuzela Željka Bučec, Customer satisfaction & Quality, Logistic Director za Hrvatsku, Sloveniju, Srbiju, Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru.


Pročitajte više: Margareta Heder: Pratila sam kako održivost mijenja poslovanje i trendove


‘Inkluzivnost je ključna za uspjeh’

”Rodna ravnopravnost je jedna od ključnih vrijednosti u Schneider Electricu, a ova nagrada dodatno nas motivira da nastavimo s našim naporima u stvaranju inkluzivnog i poticajnog radnog okruženja za sve naše zaposlenike. Osvojiti Women Equality Award je velika čast i priznanje za za cijelu ekipu u SE Hrvatska. Ova nagrada potvrđuje naše trajne napore u stvaranju radnog okruženja koje promiče jednakost i poštovanje svih naših zaposlenika, bez obzira na spol. Težina ove nagrade još je veća kad dolazi od platforme koja u tri zemlje ima 71% core timova sačinjenih od žena.

U SE Hrvatska vjerujemo da je inkluzivnost ključna za uspjeh. Radimo zajedno kako bismo osigurali da svaki pojedinac ima priliku istaknuti se i ostvariti svoj puni potencijal. Ova nagrada motivira nas da nastavimo s našim posvećenim radom u stvaranju radnog okruženja koje potiče raznolikost i jednakost za sve.

Game Changer i ljudi okupljeni oko ovako vrijedne inicijative su zalog za budućnost Hrvatske. Osnaživanje gospodarstva kroz rast hrvatskog tehnološkog sektora je jedan od načina kako ćemo se pokrenuti i potaknuti mlade da razmisle dva puta prije odlaska iz države. No, sami napredak je isprazna priča ako ne brinemo o psihofizičkom zdravlju ljudi, a GROW! program Game Changer platforme je svjetliji primjer brige o mentalnim, emotivnim i fizičkim potencijalima svih zaposlenika”.

Foto: PR

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

orka grupa

Povezali se Fisherija, the meat, Wine&Friends i Mesoprerada

Dobro poznata društva Bosnić, Fisherija, Slavonica i LU-MA Ekskluziv povezali su se u ORKA Grupu kako bi zajednički osnažili tržišnu poziciju...
- Advertisment -