Je li moguće širenje poslovanja na nova tržišta? Saznajte od poduzetnica koje su to uspjele!

Poznato je kako mnoge tvrtke u ženskom vlasništvu ostaju u mikro segmentu te sporo, ako uopće, rastu. Kako većinom nisu u tehnološkom sektoru, nisu zanimljive venture kapitalu, te stoga rastu generički. Izgleda kako širenje ipak nije nemoguće, jer u porastu je broj poduzetnica koje šire biznis na druga tržišta i pri tome koriste venture kapital.

Širenje na nova tržišta

Odlučili smo organizirati večeru ‘Širenje na nova tržišta – kada i kako?‘ na koju dovodimo dvije poduzetnice koje šire svoje poslovanje na druga tržišta. Senita Slipac i Tana Zimmerman bave se online trgovinom, a kako su proširile svoj biznis, otkrit će uzvanicima. Neće se suzdržavati, pa će ispričati sve o svojim usponima, padovima, uspjesima i greškama, ali i onome što su iz svega toga naučile.

Zimmerman je suosnivačica platforme za prodaju Bazzar.hr koju se nerijetko uspoređuje s Amazonom. Prošle je godine njena kompanija osigurala investiciju za širenje regijom, počevši od Srbije. Investiciju je osigurala i Slipac, suosnivačica i direktorica OREA-e, prve regionalne online platforme za kupoprodaju ručno rađenih i originalnih proizvoda. Investicija omogućuje kreativcima iz zemlje da se pridruže OREA platformi i zajednici.


Pročitajte više: Venture Capital fondovi: Zašto je isplativije ulagati u ženske timove?


Panel rasprava i modna revija

Uz ove poduzetnice, večeri će prisustvovati i predstavnici venture capital fonda i tvrtke za financijsko savjetovanje od kojih ćete čuti sve važne informacije. Stevica Kotarski iz Fil Rouge Capitala i Andrej Grubišić iz GRUBISIC & Partners Corporate Finance upotpunit će panel raspravu koja će zasigurno potaknuti zanimljive razmjene mišljenja, stavova i iskustava.

Uz ugodno druženje, širenje znanja i izmjenu iskustva, u hotelu Westin 27. rujna uzvanici će moći vidjeti i pravu modnu reviju koju će nositi poduzetnice za koje smo se već više puta uvjerili da su na modnoj pisti kao kod kuće.

Ne propustite prvo ovosezonsko druženje, te se ovdje prijavite za sudjelovanje. Dress code je semi formal.

Foto: Martina Cvek/Andrej Grubišić/Stevica Kotarski/Senita Slipac/Tana Zimmerman privatna arhiva

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

UGP prijedlozi vladi

7 prijedloga Vladi RH za prvih 100 dana novog mandata

Udruga Glas Poduzetnika (UGP) službeno je zatražila sastanak s Ministrom financija i Ministrom gospodarstva i održivog razvoja kako bi predložili nekoliko...
- Advertisment -