Vrijeme je za učenje stranih jezika

Kako svijet svakim danom postaje sve veće globalno selo i dalje smatramo da što smo više kulturno osviješteni, tim bolje možemo stajati na usluzi našim klijentima ili tržištu u potrazi za novim strankama. Ako Vam je dosadilo počinjati učiti novi jezik, ali niste ostvarili Vaše ciljeve ili ne govorite tečno, tada Vas možda samo netko treba dodatno motivirati i ukazati na prednosti poznavanja stranih jezika.

Istraživanje koje je nedavno provedeno na velikom broju ispitanika pokazalo je da gotovo 75 % ispitanika smatra kako je poznavanje stranih jezika presudno u pronalaženju radnog mjesta te da je potrebno govoriti više jezika, a ne samo engleski.

Škola stranih jezika SMART

Ukoliko tražite školu koja će vam pružiti motivaciju i kvalitetnu nastavu te Vam na zabavan način približiti strani jezik i kulturu, potražite Školu stranih jezika SMART na sljedećim lokacijama: Palinovečka 19 (Vrbani) i u novoj poslovnici na adresi Jaruščica 9 E (Lanište). Tečajevi se prema dogovoru održavaju i u Centru na adresi Mesnička 37.

U Školi stranih jezika SMART koja posluje već 10. godinu u tijeku su upisi na tečajeve stranih jezika, a nastava za odrasle počinje 05.10.2015. Tečajevi se odvijaju dva puta tjedno u popodnevnim satima, no možete ugovoriti i individualnu nastavu čiji se termini onda ugovaraju prema Vašim mogućnostima.

Škola SMART ujedno nudi i dolazak profesora u tvrtku kroz uslugu ‘Smart2go’ što je izuzetno pogodno za tvrtke koje imaju specifične želje i potrebe.

Jedinstveni tečaj jezika za predškolce pod imenom Let’s dance (ples, pjesma, učenje jezika) od ove školske godine održavati će se i na njemačkom te talijanskom jeziku, te kao i do sada – na engleskom jeziku.

Vjerujemo kako svaki novonaučen jezik nam otvara nova vrata i obogaćuje naš život, kako na poslovnom, tako i na privatnom planu.

Za sve članice Women in Adria Škola stranih jezika SMART odobrava popust od 10% za sve redovne opće tečajeve stranog jezika uz koje će dobiti i gramatiku za lakše učenje jezika.

Foto: SMART grupa

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više