Spojite ugodno s korisnim – skijanje u Austriji & NLP komunikacijski trening

U ovom užurbanom vremenu koje brzo prolazi i zahtjeva sve veći poslovni angažman kako pojedinaca, tako i timova, potrebno je pronaći neki način da svaki pojedinac u okviru svoje grupe, tima ili firme, bez obzira na svoju poziciju, ovlada vještinama koje će mu pomoći da bude zadovoljan, sretan i opušten, a istovremeno produktivan i kreativan, unatoč svim svakodnevnim poslovnim i privatnim izazovima.

Jedino pozitivno i zdravo stanje svakog pojedinca u grupi, odnosno timu, zapravo je ono što čini da svaki sudionik bilo kojeg procesa rada, na najbolji mogući način, doprinosi tom timu, a da pritom koristi puni potencijal vlastitih snaga i da sve ima jedan jedini cilj, a to je građenje stabilnog okruženja unutar firme ili bilo koje druge strukture ili procesa na temelju povjerenja, razumijevanja i podrške.

Skijanje u Austriji & NLP komunikacijski trening

Upravo iz tog razloga tvrtke Lakoća življenja d.o.o. u suradnji s CB Reisen iz Austrije, a u okviru robne marke Alpe Adria Club™, osmislili su upravo takav atraktivan, promotivan i kreativan trening Fit for Office/Edu™ “Trening sa srcem”, u čije je stvaranje i ideju utkano puno truda i ljubavi. Kreiran je kako za poslovne, tako i za privatne korisnike koji žele provesti aktivno zimovanje uz fitness programe i skijanje na vjerojatno najljepšim austrijskim skijalištima iz Ski Amade mreže skijališta, a pritom žele i unaprijediti svoje komunikacijske vještine kroz predavanja i radionice putem tehnika za osobni i profesionalni rast i razvoj.

Uz oko 250 km staza, skijalište Bad Hofgastein poznato je po ekskluzivnim termama Alpentherme koje se protežu na preko 32.000 četvornih metara. Jedinstven panoramski pogled s termi ostavlja bez daha dok gledate Alpe u 360 stupnjeva, dok će vas saune s jezerom, wellness područja, tobogani, gejziri i ostala ponuda dodatno razmaziti. Bad Hofgastein nudi velik broj luksuznih hotela od kojih je većina s 5 zvjezdica. Luksuzni restorani, butici, barovi, kavane te autobus koji vas po mjestu vozi besplatno učinit će vaše zimovanje u Bad Hofgasteinu nezaboravnim.

“Spojili smo ugodno s korisnim, kako bi naši klijenti bili zadovoljni i uspješni na svim razinama svoga postojanja i kako bi na najbolji mogući način u kratkom vremenu mogli učiniti zaista nešto više za sebe. Posebno mi je zadovoljstvo predstaviti se u ulozi voditeljice NLP komunikacijskog treninga (Neuro-Lingvističko Programirani Trening) i HYL treninga (Heal Your Life Trening), gdje je riječ o predavanjima i radionicama čiji se program prilagođava grupama i dogovara se za svaku grupu posebno prije polaska”, rekla je Mirjana Petković.

skijanje_u_Austriji_1

Cilj edukativnog dijela treninga je:

 • Prevazići unutrašnje prepreke koje ometaju u nastojanjima da se bude najbolji u svom poslu.
 • Otkrivanje i uklanjanje negativnih misaonih obrazaca i blokada.
 • Razvoj sposobnosti učenja i usvajanja novih vještina.
 • Otkrivanje jedinstvenih potencijala svakog pojedinca za učenje, razvoj i konačno postizanje odličnih rezultata.

Po završetku radionica polaznici će biti osposobljeni:

 • Odrediti ciljeve i postići rezultate.
 • Uspostaviti odličan odnos s drugima.
 • Koristiti jezik da bi utjecali i omogućavali promjenu.
 • Vladati sobom i biti fleksibilni u najrazličitijim situacijama.
 • Prezentirati ideje i efikasno komunicirati.
 • Razrješavati konflikte kako u sebi, tako i među drugima.
 • Koristiti niz tehnika za osobnu promjenu.
 • Uspješno pregovarati.
 • Voditi sastanke na produktivniji način.
 • Pozitivno planirati i postavljati ciljeve u budućnosti.

Planirani termini:
Otvaranje skijaške sezone: 12-19.12.2015.
Amade tjedan: 09-16.01.2016.
Tjedan Therme: 16-23.01.2016.
Tjedan Gastein: 27.02-05.03.2016.
Tjedan slastica: 05.-12.03.2016.
Sunčani tjedan: 12.-19.03.2016.
Preduskrsni tjedan: 19-26.03.2016.

Dodatne informacije o Alpe Adria Club™-u i ponudi Fit for Office/Edu™, te pregledu tema predavanja i radionica, terminima i njihovoj raspoloživosti, akcijskim cijenama, kao i svim ostalim detaljima, možete pronaći na http://lakoca-zivljenja.hr/skijanje-nlp/, ili nam pošaljite upit na [email protected].

Dobro došli na Trening sa srcem!

skijanje_u_Austriji_2

Foto: Lakoća življenja

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više