Spojite ugodno s korisnim – skijanje u Austriji & NLP komunikacijski trening

U ovom užurbanom vremenu koje brzo prolazi i zahtjeva sve veći poslovni angažman kako pojedinaca, tako i timova, potrebno je pronaći neki način da svaki pojedinac u okviru svoje grupe, tima ili firme, bez obzira na svoju poziciju, ovlada vještinama koje će mu pomoći da bude zadovoljan, sretan i opušten, a istovremeno produktivan i kreativan, unatoč svim svakodnevnim poslovnim i privatnim izazovima.

Jedino pozitivno i zdravo stanje svakog pojedinca u grupi, odnosno timu, zapravo je ono što čini da svaki sudionik bilo kojeg procesa rada, na najbolji mogući način, doprinosi tom timu, a da pritom koristi puni potencijal vlastitih snaga i da sve ima jedan jedini cilj, a to je građenje stabilnog okruženja unutar firme ili bilo koje druge strukture ili procesa na temelju povjerenja, razumijevanja i podrške.

Skijanje u Austriji & NLP komunikacijski trening

Upravo iz tog razloga tvrtke Lakoća življenja d.o.o. u suradnji s CB Reisen iz Austrije, a u okviru robne marke Alpe Adria Club™, osmislili su upravo takav atraktivan, promotivan i kreativan trening Fit for Office/Edu™ “Trening sa srcem”, u čije je stvaranje i ideju utkano puno truda i ljubavi. Kreiran je kako za poslovne, tako i za privatne korisnike koji žele provesti aktivno zimovanje uz fitness programe i skijanje na vjerojatno najljepšim austrijskim skijalištima iz Ski Amade mreže skijališta, a pritom žele i unaprijediti svoje komunikacijske vještine kroz predavanja i radionice putem tehnika za osobni i profesionalni rast i razvoj.

Uz oko 250 km staza, skijalište Bad Hofgastein poznato je po ekskluzivnim termama Alpentherme koje se protežu na preko 32.000 četvornih metara. Jedinstven panoramski pogled s termi ostavlja bez daha dok gledate Alpe u 360 stupnjeva, dok će vas saune s jezerom, wellness područja, tobogani, gejziri i ostala ponuda dodatno razmaziti. Bad Hofgastein nudi velik broj luksuznih hotela od kojih je većina s 5 zvjezdica. Luksuzni restorani, butici, barovi, kavane te autobus koji vas po mjestu vozi besplatno učinit će vaše zimovanje u Bad Hofgasteinu nezaboravnim.

“Spojili smo ugodno s korisnim, kako bi naši klijenti bili zadovoljni i uspješni na svim razinama svoga postojanja i kako bi na najbolji mogući način u kratkom vremenu mogli učiniti zaista nešto više za sebe. Posebno mi je zadovoljstvo predstaviti se u ulozi voditeljice NLP komunikacijskog treninga (Neuro-Lingvističko Programirani Trening) i HYL treninga (Heal Your Life Trening), gdje je riječ o predavanjima i radionicama čiji se program prilagođava grupama i dogovara se za svaku grupu posebno prije polaska”, rekla je Mirjana Petković.

skijanje_u_Austriji_1

Cilj edukativnog dijela treninga je:

 • Prevazići unutrašnje prepreke koje ometaju u nastojanjima da se bude najbolji u svom poslu.
 • Otkrivanje i uklanjanje negativnih misaonih obrazaca i blokada.
 • Razvoj sposobnosti učenja i usvajanja novih vještina.
 • Otkrivanje jedinstvenih potencijala svakog pojedinca za učenje, razvoj i konačno postizanje odličnih rezultata.

Po završetku radionica polaznici će biti osposobljeni:

 • Odrediti ciljeve i postići rezultate.
 • Uspostaviti odličan odnos s drugima.
 • Koristiti jezik da bi utjecali i omogućavali promjenu.
 • Vladati sobom i biti fleksibilni u najrazličitijim situacijama.
 • Prezentirati ideje i efikasno komunicirati.
 • Razrješavati konflikte kako u sebi, tako i među drugima.
 • Koristiti niz tehnika za osobnu promjenu.
 • Uspješno pregovarati.
 • Voditi sastanke na produktivniji način.
 • Pozitivno planirati i postavljati ciljeve u budućnosti.

Planirani termini:
Otvaranje skijaške sezone: 12-19.12.2015.
Amade tjedan: 09-16.01.2016.
Tjedan Therme: 16-23.01.2016.
Tjedan Gastein: 27.02-05.03.2016.
Tjedan slastica: 05.-12.03.2016.
Sunčani tjedan: 12.-19.03.2016.
Preduskrsni tjedan: 19-26.03.2016.

Dodatne informacije o Alpe Adria Club™-u i ponudi Fit for Office/Edu™, te pregledu tema predavanja i radionica, terminima i njihovoj raspoloživosti, akcijskim cijenama, kao i svim ostalim detaljima, možete pronaći na http://lakoca-zivljenja.hr/skijanje-nlp/, ili nam pošaljite upit na [email protected].

Dobro došli na Trening sa srcem!

skijanje_u_Austriji_2

Foto: Lakoća življenja

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

ugostitelji

Teška artiljerija otvorena je nad vapajem izmorenih ugostitelja

Teška artiljerija otvorena je nad vapajem izmorenih ugostitelja. Pred državom ne stoje neprijatelji. Posljednje pozicije struke čuvaju napaćeni ljudi koji mjesecima...