Što Barbara Corcoran savjetuje mamama poduzetnicama?

Barbara Corcoran američka je poduzetnica, investitorica, konzultantica, kolumnistica i televizijska zvijezda američkog reality showa Shark Tank. Ali uz sve to, Barbara je i supruga i majka dvoje djece. U intervjuu za Entrepreneur objašnjava kako uspijeva razdvojiti privatni i poslovni život.

Barbara Corcoran savjetuje razdvajanje posla i privatnog života

Dok mnoge mame poduzetnice pokušavaju balansirati između obitelji i poslovnog života, Barbara Corcoran kaže da vjeruje kako ravnoteža između privatnog i poslovnog života jednostavno ne postoji. Smatra da je nekome tko gradi karijeru nemoguće da bude stalno prisutan i za potrebe obitelji. Ono u što Barbara vjeruje je razdvajanje vremena koje posvećujemo poslu od vremena kojeg posvećujemo obitelji.

Prvi put je postala majka s 46 godina, a do tada je cijeli život posvetila karijeri, koja je, na neki način, i bila njeno dijete. Kada je rodila, cijeli joj se život promijenio i morala je pronaći način kako se nositi s oba svijeta – privatnim i poslovnim. Tada je odlučila odvojiti svoj posao i privatni život. Jutra posvećuje tjelovježbi, pripremi doručka za obitelj i potrebama svoje djece,  a od radni dan od 9 do 5 (često i duže) samo, i isključivo svom poslu.

“Sve što možete učiniti je odvojiti svoj posao. Moja me djeca i suprug ne zovu na posao. Znaju da me ne smiju nazvati, osim ako umiru. I ne mislim na svoju djecu kada sam na poslu. To radim kada sam kod kuće. I to je način na koji se ja nosim s time. Ne vjerujem u ravnotežu”, zaključuje Barbara Corcoran.


Foto: Youtube Screenshot

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

3 KOMENTARI

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više