Philipsov usisavač Performer Expert – heroj najnovije generacije usisavača A razreda

S dolaskom ugodnijih temperatura, proljetno čišćenje na rasporedu je u svakom domu. Pospremanje i čišćenje doma mnogim je ženama sinonim za još manje slobodnog vremena. Ako se tome pridodaju i brojne poslovne obveze te sve brži način života, slobodno vrijeme postaje neprocjenjivo. Toga su svjesni i u Philipsu iz čije radionice stižu vaši najnoviji saveznici u čišćenju i pospremanju doma. Riječ je o najnovijoj generaciji Philips usisavača A razreda uz koje odsad možete imati savršeno očišćen dom i bez stresa uživati u svakom slobodnom trenutku.

Savršeno čišćenje bez buke

Philipsov usisavač omogućuje savršeno čišćenje bez buke. Korisnik se ne mora gotovo uopće saginjati jer se na dršci se nalaze i prekidač i daljinski upravljač, pomoću kojega mogu prilagoditi snagu usisavanja. S lakoćom se mogu očistiti i nepristupačna mjesta i to pomoću pametnih dodataka koji dolaze u paketu s Philipsovim usisavačem.

Tri su osnovne stvari kojima je Philips uspio postići maksimalnu učinkovitost i opravdati titulu najboljeg u klasi; nova usisna četka 3-u-1 TriActiveMax kojajednostavno uklanja prašinu i iz teško dostupnih mjesta, energetski učinkovit motor te nove tehnologije AirflowMax i PowerCyclone. Tehnologija PowerCyclone obilježava Philipsov usisavač bez vrećice, te osigurava najučinkovitije odvajanje prašine i prljavštine koja ulazi u usisavač. Spremnik za prašinu je vidljiv pa možete vidjeti kako se prašina i prljavština nakupljaju, što olakšava pražnjenje spremnika kada se napuni. Tehnologija Airflow Max odlikuje, pak, Philipsove usisavače s vrećicom te osigurava potpuno usisavanje prašine čak i uz punu vrećicu. Usisavači s vrećicom imaju i posebno razvijene filtere s višeslojnim sustavima filtracije, tako da je zrak koji izlazi iz usisavača čišći od zraka koji u njega ulazi.

Philipsov_usisavač_1

Energetska učinkovitost

Philips je predan i poticanju održivosti kroz inovacije, pa su Philips usisavači i energetski učinkoviti, čime je Philips uspješno usvojio i EU propise za energetski učinkovite usisavače. Philips je dokazao da se odlični rezultati čišćenja mogu postići uz istovremeno smanjenje ulazne snage, čime se smanjuju iznosi na računu za struju i negativan utjecaj na okoliš.

Kupnja bez rizika

Philips je za sve kupce najnovijih usisavača, u razdoblju od 16. ožujka do 16. svibnja, organizirao i posebnu akciju – 60 dana probnog korištenja. Uz to, Philips osigurava i 5 godina jamstva na kupnju određenih modela. Naime, uz standardno dvogodišnje jamstvo, kupci uređaja prijavom na Philips web dobivaju dodatne tri godine jamstva.

Foto: Philips

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

Kako transformirati izazove u prilike doznajte na doručku u Samoboru

Nakon uspješne i do zadnjeg mjesta rasprodane Konferencije za poduzetnice u Samoboru, organiziramo prvi Networking breakfast Samobor. U romantičnom ambijentu hotela...