The change code – program za žene koje su spremne za sljedeći korak

Osjećate poziv ili žudnju da radite značajne projekte, ali ujedno osjećate i strah ili nesigurnost u poduzimanju sljedećih koraka. Želite pozitivno utjecati na svijet, ali ste na neki način sputane. Osjećate da bi pripadnost zajednici žena koje slično razmišljaju i podržavaju jedna drugu pomogla u odvažnosti poduzimanja akcija koje vode cilju.
Vjerujete da bi bilo puno zabavnije kad bi se odvažile na veće, značajnije pomake (U PRAVU STE!)

The Change Code

THE CHANGE CODE program namijenjen je svakoj ženi koja želi ostvariti svoj puni potencijal i nesputano krenuti prema ostvarenju svojih snova i velikih planova. Program je za vas ukoliko vjerujete da imate ono nešto što će pomoći da se svijet promijeni na bolje, ukoliko imate svoje vlastite projekte koji nisu ugledali svjetlo dana zbog strahova i imaginarnih prepreka koje osjećate. Sputava vas strah, sumnja u samu sebi, nesigurnost, nedostatak vremena.

THE CHANGE CODE je za Vas ukoliko ste u potrazi za većim osjećajem slobode, samosvijesti, hrabrosti i drskosti u načinu rada, na ugodan, “ženski” način.

THE CHANGE CODE je online edukacija uz popratnu pisanu dokumentaciju, kako bi polaznice bile u mogućnosti prisustvovati edukaciji s bilo kojeg mjesta i u vremenu koje im najviše odgovara. Uz njih, organiziramo i druženja uživo, kroz platformu Women’s Empowerment Forum, na događajima koji su prigoda za upoznavanje i podjelu iskustava.

Program počinje 10. listopada, a Women in Adria članice ostvaruju 30% popusta!

Jedinstvena je ovo prilika za dobiti podršku zajednice žena sličnih životnih izazova, usvojiti nove vještine uz koje je lakše ostvariti vlastite ambicije i postići ciljeve prema kojima težite.

Rad na sebi kroz vođeni program omogućio je mnogim ženama moćne životne i karijerne promjene.

Zauzmite svoje mjesto u programu THE CHANGE CODE. Prijavite se i priključite zajednici žena koje će promijeniti svijet nabolje.

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

hakerski napadi

Sve je više hakerskih napada i prijevara: 5 jednostavnih metoda za...

Najnovije žrtve hakerskih napada u Hrvatskoj su Zagrebački holding i HZZO, što je još jednom pod povećalo stavilo važnost sigurnosti na...
- Advertisment -