Top 5 trendova proljeće ljeto 2014 i kako ih nositi na posao

Proljeće nam je tu kao i novi modni trendovi. Ovisno o radnom okruženju, u većoj ili manjoj mjeri ćete moći integrirati trendove u uredski stil.

5 trendova za proljeće-ljeto 2014 u uredu

Ali i najkonzervativniji dress kod može se nadopuniti i osvježiti sezonskim trendovima.

Pastelne boje

Od lakova za nokte, torbi i cipela, pastelne boje su trend kao i gotovo svako proljeće. Ono što je specifično ove sezone, je da se nosi ne jedna boja u skladu sa bazičnom crnom, bijelom ili sivom, već se istovremeno nosi više pastelnih boja. Opuštena uredska okruženja će tolerirati veće šarenilo, a konzervativna jednu boju ili više njih u istom tonu.

trendovi_proljeće_ljeto_1

Bijelo na bijelo

Ove sezone nije samo odijelo bijelo. Bijeli je i top ili košulja. Uz bijelu haljinu se nosi bijeli remen. Samo su dodaci u drugoj boji poput crvene, boje pijeska, plave i slično.

trendovi_proljeće_ljeto_2
Massimo Dutti

Metalni sjaj

Odjeća i dodaci u metalik zlatnoj, srebrnoj, bronzi su hit ove sezone. Ako ih želite nositi na posao, neka dizajn bude klasičan.

trendovi_proljeće_ljeto_3

 

Plisirane suknje

Must-have ove sezone. Za ured odaberite suknju do koljena, a za vikend i godišnji odmor midi i dužine do gležnja. Neka gornji dio bude utrpan u suknju kako bi istaknuli struk.

trendovi_proljeće_ljeto_4

 Haljine-košulje

Haljine-košulje su savršene za proljeće i ljeto. Ono po čemu su posebne ove sezone su neobični detalji i dodaci: detalj na kragni, kosi prorez…

trendovi_proljeće_ljeto_5
Bazzar

Foto: Massimo Dutti

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više