Trendi frizure za ovu jesen i zimu

Bez obzira da li je vaš stil minimalistički i nestvaran, moderan i fin ili zabavan i buntovan, ove sezone, Dessange stvara ženu koja uvijek zablista svojim izgledom. Svoj ukus i stil koristi kako bi stvorila vlastiti modni izražaj i ostala poželjna.

Nova kolekcija za jesen/zimu

Trendovi se mijenjaju svakog godišnjeg doba, a ove sezone pred nama su izbori koji će svakoj ženi pojednostaviti izradu frizure. Ako ste ljubiteljica kratke kose, stilisti Dessange predlažu jednu od kraćih varijanti kose sa naglaskom na boju. Poznato je da su upravo pramenovi Dessange rođeni u Parizu ruku velikog majstora Dessange. Logično je da se naglasak stavlja na savršeno izrađen balayage bilo na kratkoj ili dužoj kosi. Boja kose je vrlo važan detalj svakog šišanja ili frizure.

Iskusan kolorist uvijek će Vam znati predložiti nijansu koja Vam najbolje odgovara tenu i boji očiju. A iskusan stilist znati će ocijeniti i ponuditi promjenu na temelju postojećeg izgleda vaše kose, oblika lica pa čak i same visine i oblika tijela.

Ove sezone volumen je doveden na minimum. Naglasak je na nježno stiliziranim valovima a poseban detalj su ravno izvučeni vrhovi kose. Šiške uvijek daju poseban efekt frizurama a Dessange se sezone nudi dužu varijantu šiški koje se mogu nositi sa stane ili vrlo popularne „ Courtain bangs“ varijantu.

Kao što nam i samo godišnje doba diktira, hladniji blond tonovi su poželjni ali nose se i razne toplije nijanse od venecijaner blond do toplih kestenjastih tonova. Crvenokose obožavaju zimu jer njihovi tonovi tada traju i dolaze do izražaja. Neizostavan detalj svakoj boji je balayage napravljen sa skoro nevidljivim prijelazima iz tamnijih dijelova u svjetlije.

frizure za jesen i zimu

Foto: Dessange

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više