Tri tech noviteta koji će vas oduševiti

Tehnološke nas inovacije često oduševljavaju, posebice ako nam mogu pomoći u borbi s alergijama, u rashlađivanju ili pak da ovjekovječimo određene trenutke.

Odlični tech noviteti

Za vas smo izdvojili inovacije u tehnologiji klimatizacije, pročišćivanja zraka i fotografiranja, a koji su na Kickstarteru u fazi prikupljanja kapitala.

1.Geizeer – prijenosni klima uređaj

Geizeer je prijenosni klima uređaj na baterije koji ispušta hladan zrak puna četiri sata i rashladit će vas gdje god bili. Ovaj maleni ekološki klima uređaj radi pomoću baterije i smrznute jezgre za višekratnu uporabu, a drvena kutija održava ledeni paket hladnim četiri sata.  Nakon toga, možete ga ponovo napuniti USB-om.

Geizeer, naravno, ne može biti zamjena za klima uređaj koji koristite kako biste rashladili cijeli stan, ali je odličan za korištenje na radnom mjestu. A osim što rashlađuje, istovremeno može djelovati i kao osvježivač zraka. Isporuke ovog prijenosnog klima uređaja trebale bi krenuti u rujnu.

Evo kako radi:

2. Wynd – najpametniji pročišćivač zraka za vaš osobni prostor

Ovaj vrlo lagani pročišćivač zraka pročistit će zrak gdje god se nalazite – u kafiću, u šetnji, u spavaćoj sobi ili na poslu. Kroz otvore na ventilaciji povlači sav zagađeni zrak, prašinu i alergene, dok istovremeno ispušta svježi zrak, stoga je odličan za alergičare.

Ima i svoju aplikaciju, koja daje uvid o filtriranju zraka i upozorava kada je zrak oko vas zagađen. Baterija traje osam sati, nakon čega je trebate napuniti. Isporuke za ovaj proizvod trebale bi krenuti u studenom.

U prilogu možete vidjeti kako Wynd djeluje.

3. The Perfect Memory Camera

The Perfect Memory Camera je malena kamera koja snima bez prekida, a pomoći će vam da zabilježite trenutke koji vam se događaju pred očima, a ne uspijevate ih uloviti na svom pametnom telefonu. Ova kamera od 12 megapiksela omogućit će vam fotografije visoke kvalitete.

Baterija u kameri traje do četiri sata, pa svo to vrijeme može snimati bez prekida. Kamera je izrađena od metala. Prve isporuke The Perfect Memory Camere trebale bi krenuti u listopadu.

https://www.youtube.com/watch?v=l4OuU-Vdp2s

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

eCommawards 2023.

eCommawards 2023. – Proglašeni najbolji web trgovci u Hrvatskoj

Hrvatski webshop godine je bima-shop.hr, prema ocjenama stručnog žirija ovogodišnjeg ekskluzivnog događaja eCommAwards powered by Ooblee, u organizaciji  udruge eCommerce Hrvatska....