Ulažite u vaš radni prostor jer je to važna marketinška tehnika!

Marketing komunikacija je investicija koju radite kako biste prodali određeni proizvod ili uslugu. Na taj način ljudima dajete do znanja tko ste i što ste, što nudite i kome.

Neki su u marketing spremni uložiti puno novaca i koriste se oglašavanjem u medijima ili billboardima, dok drugi nađu jeftinije načine da postanu vidljivi i to dobro iskoriste (primjerice gerila marketingom).

No, jedna od marketinških tehnika na koju bi također trebali obratiti pozornost jest ured. Business Woman Media piše kako bi vlasnici tvrtki osim na radni prostor, na ured trebali gledati upravo kao na marketinšku tehniku i ulagati u to.

Dotjerivanje ureda je ključ uspjeha

Ukoliko tek razmišljate o otvaranju ureda, svakako obratite pozornost na lokaciju jer ona može vašim potencijalnim kupcima i klijentima pokazati koliko ste zapravo uspješni.

Bavite li se kreativnim poslom, zašto ne biste to dokazali i svojim stilom.

Uljepšajte svoj ured cvjetnim aranžmanima, ukrasnim prekrivačima, uredskim setovima ili primjerice motivacijskim posterima. Također, iskoristite planer u kojem ćete na jednom mjestu zabilježiti sve svoje planove, zadatke i ciljeve.

Neka se vaši klijenti i kupci osjećaju ugodno kad dođu u vaš ured.

Pokažite svoj stil i organiziranost

Također, pokažite i svoju organiziranost. Bez obzira volite li kreativni nered ili čistoću, ne biste trebali dovoditi klijente u ured u kojemu su razbacani papiri. Iskoristite spajalice kako biste uveli red u uredu, organizirajte police i izbjegnite prenatrpanost i neurednost koje će narušiti cjelokupan dojam. Lijepim uredom i sebi ćete popraviti raspoloženje.

Dakle, želite li napraviti dobru marketinšku kampanju, najprije krenite s vašim uredom. To će vam osigurati posao!

Foto: Women in Adria

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više