Na Večeri učimo o preferencijama Generacije Z u sektoru bankarstva

Želite li dobiti dublji uvid u obrasce ponašanja, vrijednosti i preferencije Generacije Z, s posebnim fokusom na njihovu percepciju rada u bankarstvu i financijskim uslugama? Upravo je to glavna tema naše Večere za žene u bankarstvu i sektoru financijskih usluga. Družimo se 9. svibnja u Zagrebu, u hotelu Mövenpick. Predavanje će održati Maja Vučić, Savjetnica i voditeljica edukacija organizacijske psihologije KBT – kognitivno-bihevioralni terapeut. Kroz inspirativno predavanje istražit ćemo načine na koje se menadžment može prilagoditi kako bi privukao i zadržao mlade talente ove generacije, istovremeno smanjujući fluktuaciju radne snage.

Ova večera nije samo prilika za druženje, već je i platforma za jačanje profesionalnih veza u opuštenoj atmosferi. Nakon napornog radnog dana, kada su e-mailovi ostavljeni po strani. Prijave su otvorene.

Dolazak Generacije Z znači ulazak u novu eru vodstva

Uz već spomenuto, otkrit ćemo kako su tehnološke inovacije i društvene promjene oblikovale stavove i očekivanja Generacije Z. Također, otkrit ćemo kako se ti faktori odražavaju na njihov pristup radu i poslovnim izazovima. Kroz dinamičnu diskusiju, pružit ćemo konkretne smjernice i strategije za uspješno angažiranje i motiviranje pripadnika Generacije Z unutar bankarskog i financijskog sektora.

Maja ističe da će Generacija Z do 2025. činiti više od četvrtine radnog stanovništva, označavajući promjenu u dominaciji radne snage i uvod u novu eru vodstva. Jesu li dosad navedene specifičnosti ove generacije mitovi ili stvarnost? Što menadžment može promijeniti kako bi ih zadržali i smanjili njihovu fluktuaciju? Kako funkcionira većina Z generacije – što očekuju od poslodavca, a što dobiju? Koje su njihove prednosti u radu, koje bi starije generacije mogle usvojiti?


Pročitajte više: Kako je digitalizacija otvorila nova vrata ženama doznale smo na Konferenciji za žene u bankarstvu


Saznajte koji alati i tehnike mijenjanju ponašanja

Naša predavačica Maja Vučić bavi se organizacijskom psihologijom od 2006. Bavi se svime – od utvrđivanja uzroka problema unutar tvrtke, dijagnoze slabih i jakih strana ljudskih potencijala, razvoja praktičnih i primjenjivih edukacija po mjeri u području menadžerskih vještina, komunikacijskih vještina, do razvoja osobnih potencijala i međuljudskih odnosa… Kao kognitivno-bihevioralni terapeut, u edukacijama koristi brojne alate i tehnike za mijenjanje ponašanja i rješavanje ciljanih problema.

Suradnica je Simulus Grupe kao edukator na brojnim projektima. Osnivačica je udruge Life Friendly Firm koja pomaže tvrtkama da svojim zaposlenicima pruže „Human-centered working experience“. Surađivala je s brojnim tvrtkama, javnim ustanovama i individualcima kao edukatorica iz područja upravljanje ljudima, za osobni rast i razvoj, komunikaciju, prezentacijske vještine i javne nastupe. Diplomirala je na FFZG-u, na Odsjeku za psihologiju.

Pridružite nam se na ovoj večeri koja će spojiti izvrsnu hranu, inspirativne rasprave i priliku za izgradnju važnih poslovnih veza. Zajedno istražujemo ključne trendove i izazove koji definiraju budućnost financijskog sektora.

Prijave su otvorene.

Sponzori i partneri Večere za žene u bankarstvu i sektoru financijskih usluga su PwC, LeverUP, Odvjetničko društvo Bardek, Lisac, Mušec, Skoko i partneri i Nexi.

Foto: Canva / Privatna arhiva

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

orka grupa

Povezali se Fisherija, the meat, Wine&Friends i Mesoprerada

Dobro poznata društva Bosnić, Fisherija, Slavonica i LU-MA Ekskluziv povezali su se u ORKA Grupu kako bi zajednički osnažili tržišnu poziciju...
- Advertisment -