Nova Vip fiksna ponuda – najbolje cijene paketa i mogućnosti dodatnih ušteda

S najraširenijom HFC optičkom mrežom za superbrzi internet, Vipnet korisnicima u više od 360 tisuća kućanstava omogućava brzine do 120 Mbit/s. Najbrži fiksni internet tako je dostupan za gotovo milijun stanovnika Hrvatske. Novost u ponudi je da nema unaprijed definiranih paketa, već korisnici sami odabiru razinu usluge i tako samostalno kreiraju Duo i Trio pakete.

Najbolja ponuda fiksnih usluga za kućanstvo

Svaki korisnik u skladu sa svojim potrebama kreira Vip Duo ili Vip Trio paket fiksnih usluga i bira između S i M fiksne telefonije, S, M i L interneta te S i M televizije. Za svaku odabranu uslugu u fiksnom paketu korisnik dobiva 50 kuna popusta na mjesečnu naknadu odabrane Vip fiksne usluge. Dodatan popust na mjesečnu naknadu ostvaruju korisnici u okviru „Kombiniraj i uštedi“ koji istovremeno koriste Vip mobilne i fiksne usluge. Ponuda je dostupna uz ugovornu obvezu na 12 i 24 mjeseca, kao i bez ugovorne obveze, pri čemu će korisnici ostvariti povoljnije mjesečne naknade ako se odluče za ugovornu obvezu.

Nova Vip fiksna ponuda u svim paketima garantira neograničeni internetski promet s najvećim brzinama u Hrvatskoj do 120 Mbit/s, kao i neograničene pozive prema Vip mobilnoj i svim fiksnim mrežama u Hrvatskoj bez naknade za uspostavu poziva čak i u osnovnim paketima. TV usluga nudi više od 200 programa od kojih su 22 sportska, 16 dječjih i 26 HD programa. TV ponudu zaokružuju 12 premium, 6 tematskih i 3 HD programska paketa, kao i mogućnost instalacije na više TV prijamnika u kućanstvu uz korištenje najmodernijih TV funkcionalnosti Snimalice i Videoteke bez dodatne naknade.

„Nakon što je Vipnet prošle godine dostigao poziciju drugog operatora u fiksnom segmentu s gotovo 220 kućanstava koja koriste usluge fiksnog interneta, telefona i televizije, dodatni napori usmjereni su na pojednostavljenje i pristupačnost naših usluga. Rezultat toga je i nova ponuda koja nudi najbrži i najstabilniji internet u Hrvatskoj po cijenama koje su atraktivnije nego kod povijesnog operatora. Jednostavan izbor tarifnih paketa, odlična ponuda TV programa, neograničena fiksna telefonija, povoljne cijene te dodatne uštede za sve korisnike Vip mobilnih usluga, predstavljaju najbolju fiksnu ponudu na tržištu“ izjavio je Jiří Dvorjančanský, predsjednik Uprave Vipneta.

Vip Duo paket

Korisnici koji primjerice odaberu Vip Duo paket koji uključuje kombinaciju usluga Internet S i Televizija S, dobivaju neograničeni internet brzine do 4 Mbit/s te Osnovni programski paket s Videotekom i 10 sati Snimalice za 250 kuna mjesečne naknade uz ugovornu obvezu na 24 mjeseca. Ako korisnici iskoriste aktualnu promociju koja za sve Vip Duo pakete nudi 3 mjeseca bez mjesečne naknade, tijekom 24 mjeseca će umjesto 250 kuna plaćati 218,75 kuna mjesečne naknade. Ako Vip fiksni paket kombiniraju s novim Vip mobilnim tarifama, mjesečna naknada tijekom dvije godine za Vip duo paket iznosit će 193,75 kuna.

Vip Trio paket

Korisnici koji odaberu Vip Trio paket koji uključuje kombinaciju usluga Telefon S, Televizija S i internet L, dobivaju neograničeni internet brzine do 120 Mbit/s, Osnovni programski paket s Videotekom i 10 sati Snimalice te fiksni telefon bez naknade za uspostavu poziva i s neograničenom komunikacijom prema svim fiksnim mrežama u Hrvatskoj te prema Vip mobilnoj mreži. Mjesečna naknada za ovaj paket iznosi 500 kuna uz ugovornu obvezu na 24 mjeseca. Ako korisnici iskoriste aktualnu promociju koja za sve Vip Trio pakete nudi 6 mjeseci bez mjesečne naknade, tijekom 24 mjeseca će umjesto 500 kuna plaćati 375 kuna mjesečne naknade. Ako Vip fiksni paket kombiniraju s novim Vip mobilnim tarifama, mjesečna naknada tijekom dvije godine za Vip Trio paket iznosit će 350 kuna.

 Foto: Vip

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

1 KOMENTAR

  1. U postupku sam ugovaranja usluge koju nazivate VIP Trio paket – TV 150 programa u osnovnom paketu – Internet neograniceno 70mbs – fiksni telefon bez naplate za uspostavu poziva. Prema informacijama dobijenih od agenta u VIP poslovnici, 2-godisnja ugovorna obaveza za navedeni paket iznosila bi 219 kn s PDV-om minus 15 kn – ukupno 204 kn/mjesecno.
    Na sluzbenom Zahtjevu za zasnivanje pretplatnickog odnosa, str.2., pod Naziv promocije pise: Promocija – popust na mjesecnu naknadu – Promocija ukljucuje popust na mjesecnu naknadu paketa tijekom trajanja promotivnog razdoblja. Nakon isteka promotivnog razdoblja naplacuje se redovna mjesecna naknada paketa.
    NA tabeli ispod toga pise: Internet+TV+ Telefon 229,00 kn

    Ia gornjeg teksta nije jasno koliki je zapravo mjesecni popust, da li se navedena promocija odnosi na sklapanje 2-godisnjeg ugovora ili se odnosi na ogranicenu promociju cije se trajanje ne navodi.
    Podaci su nejasni, pa molim odgovor koji jasno definira – iznos mjesecne promocije ukoliko stranka sklopi 2-godisnji ugovor na gornji VIP TRIO Paket.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

UGP konferencija

UGP konferencija i ove godine okuplja stručnjake, vizionare i entuzijaste

Mjesto gdje se susreću inovacije, strateško razmišljanje, slave dosadašnji uspjesi i postavljaju temelji za budućnost hrvatskog poduzetništva. Sve ovo objedinila je...