Watch a Porter – 15% popusta na sve satove i nakit

WATCH-A-PORTER je online adresa na kojoj utrka s vremenom završava. Vrijeme nikad nije bilo više fashion i trendy jer mi nudimo najnovije kolekcije muških i ženskih satova za svaku priliku. Sve što trebate znati o svom omiljenom modnom dodatku, možete saznati na WATCH-A-PORTER-u.

WATCH-A-PORTER je dobitnik nagrade za Web trgovca godine u kategoriji Fashion & Accessories 2019. godine u organizaciji Shopper’s minda!

Na najveće regionalno E-commerce natjecanje prijavilo se 195 web trgovina, a ocjenjivala se tehnička sukladnost, sigurnost plaćanja, zadovoljstvo kupaca te korisničko iskustvo.

Najviše se ponosimo ocjenom naših kupaca koji su nam dali 397 od 400 mogućih bodova!

Uz redovite novitete u našoj ponudi, nudimo satove jedinstvenog dizajna najpoznatijih proizvođača, nakit te sunčane naočale za žene i muškarce. Našim korisnicima štedimo vrijeme i novac garantirajući kvalitetu, autentičnost i vrhunsku uslugu. Skrenut ćemo vam pažnju na detalje i ponuditi nove pristupačne i trendy modele koji odlično odgovaraju vašem stilu. Sat nije samo modni dodatak, sat je odraz osobnosti i karaktera.

WATCH-A-PORTER nudi najbolje za svaki stil.

Mi ne računamo vrijeme, mi ga živimo!

Sve WiA članice ostvaruju 15% na KOMPLETAN ASORTIMAN kupovinom preko https://watch-a-porter.com/. Za promo kod javite se na [email protected]. Popust se odnosi na sve satove i nakit, koji nisu već sniženi.

Ako još uvijek niste naša članica, na linku odaberite jedan od članskih paketa i počnite koristiti brojne pogodnosti već danas!

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime