Utrka Wings for life za uspješne i fit!

Vi koje ste bile na našem Networking breakfastu Uspješna i fit čule ste da je to zapravo samo početak. Tamo smo vam predstavili žene koje su iste kao i vi, prezaposlene na poslu i kod kuće, a još uvijek stignu posvetiti se sebi.

One se bave trčanjem jer im je to najfleksibilnije rješenje, te smo se stoga i mi odlučili za tu opciju. Većina njih nije išla u školu trčanja, jer je i to preveliko vremensko opterećenje. Jednostavno uhvate sat vremena, izađu van i trče. I ljeti i zimi. Ako one mogu, možete i vi.

Utrka Wings for life kao cilj projekta Uspješna i fit

One su nas inspirirale i sad krećemo. 3.svibnja je humanitarna utrka u Zadru Wings for life. Zamišljena je na način da trčimo dok nas auto koji kreće za nama pola sata nakon početka utrke ne stigne. U tom trenutku utrka je za nas gotova. Ako ste u dobroj formi, možete otrčati i pravi maraton od 42 kilometra.

Pronaći ćemo neku dobru hotelsku ponudu za taj vikend da sve bude kako treba.

P-20140504-00516_HiRes-JPEG-24bit-RGB

Kod prijave na utrku možete si postaviti cilj, koliko kilometara želite pretrčati, a sustav će vam izračunati nakon koliko vremena će vas auto stići.

Dodatna motivacija je da se možemo prijaviti kao tim i na kraju ćemo vidjeti koliko smo ukupno pretrčale, tko je najviše pretrčao itd.  Prvo se znači registrirate, potom se pridružite našem timu na ovom linku. Javite se meni na [email protected] da vam dam kod za prijavu.

Imate dovoljno vremena da si postavite cilj od barem 10 kilometara iako još ne možete pretrčati 100 metara. Imamo 5 najboljih aplikacija za trčanje, odaberite onu koja vam najviše odgovara i krenite!

Kako bi ostale motivirane i naravno iskoristile projekt za networking, svake subote treniramo zajedno s iskusnim managericama trkačicama. Termini su u 10.30 i 18.30. Nalazimo se na zapadnom ulazu na Jarun, iz ulice Hrvatskog sokola, na parkingu ispred zgrade.

A kako bi bile u potpunosti fit, naša Sunčana Seletković Budi fit mama će nam svaka dva tjedna pripremiti kratki video.

Za ovaj tjedan pripremila je tri odlične vježbice. Za svaku preporuča 3 serije, a radite ih 3 puta tjedno. Ako vam postanu prejednostavne ili dosadne, možete ih raditi na način da sve tri vježbe napravite odjednom i tek tada napravite pauzu, i tako tri puta. I vježbe su stvarno 15 minuta dnevno kao što kaže Sunčana u svom priručniku.

 Foto: 123rf, wings for life

 

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

3 KOMENTARI

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više