Osječki HNK jučer istrčao svoju prvu poslovnu utrku i tako najavio današnji humanitarni koncert

U Osijeku se jučer održala poslovna utrka B2Run,  Sam cilj B2Run utrke je potaknuti zaposlenike na usvajanje zdravih životnih navika, a u utrci je sudjelova preko tisuću trkača. Ova utrka je prije Osijeka održana i u Splitu te Rijeci, a u Zagrebu bi se trebala održati u listipadu. Start osječke utrke bio je ispred VK Iktusa nakon kojeg su se trkači uputili preko pješačkog mosta, lijevom obalom Drave, okrenuli ispred Zološkog vrta te otrčali pored Copacabane, preko Mosta dr. Franje Tuđmana i ponovo se vratili na startnu poziciju.

Jedino kazalište na B2Run utrci

Utrku je Hrvatsko narodno kazalište u Osijeku istrčalo na čelu s intendanticom Draženom Vrselja i to po prvi puta. Uz nju, natjecali su se glumica Ivana Soldo Čabraja, glumci Aleksandar Bogdanović, Matija Kačan i Duško Modrinić, zborist Slavko Bogdanović te djelatnica marketinga Ana Đapić. U želji da približe kazalište ljudima i prošire granice te mrežu poslovnih kontakata, prijavili su se na B2Run utrku. Činjenica da su jedino kazalište koje trči nije ih previše iznenadila, ali su na to jako ponosni. Vjeruju kako će tim iduće godine biti još brojniji i snažniji.

Pitajte – dogovorit cemo se!
Vise fotografija na linku u opisu albuma.
(c) Kristijan Cimer (kcimer at gmail.com)
www.facebook.com/kcimer/photos_albums

Svoju prvu poslovnu utrku posvetili su mladom i perspektivnom glumcu Ivanu Ćaćiću. Osječko kazalište svake godine sredinom lipnja organizira humanitarni koncert pod nazivom LIPANJSKA OPERNA NOĆ. Ove godine prihod od koncerta namijenjen je Ivanovom liječenju.

Djelatnici kazališta sa svojom su intendanticom u cilj ušli noseći transparent kojim pozivaju na LIPANJSKU OPERNU NOĆ. Budite dio ove plemenite akcije i glazbom pokrenite plemenitost u sebi! Koncert se održava 14.6.2019. u dvorištu HNK Osijek s početkom u 21h. Cijena ulaznice je 50 kn, a može se kupiti na blagajni prije koncerta. Na koncertu nastupaju orkestar, zbor i solisti Opere HNK Osijek.

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više