Niste zadovoljni trenutnim poslom? Evo što biste mogli promijeniti

Ako vas trenutni posao ne ispunjava i svaki ponedjeljak vam je muka od toga što vas čeka, pitanje je što biste mogli promijeniti?

Život jako brzo prolazi, a na poslu ipak provodimo većinu svog vremena i ako ste već dugo frustrirani i nezadovoljni i „to više nije to“, možda je vrijeme za promjenu.

Ostvarite sreću i uspjeh na poslu

Sigurno znate neke primjere takvih zaokreta – kad ljudi nakon godina u korporaciji odluče otvoriti nešto svoje, promjene struku, pretvore hobi u posao itd. Ponekad je to i samo prilagodba trenutnog posla da više odgovara talentima te osobe ili promjena okruženja u kojem radi.

Primjera ima sve više. Jer život je prekratak da ne radimo ono što volimo.

Ako niste sigurni što bi to moglo biti za vas i kako napraviti tu tranziciju postoji program „Što želim raditi u životu?“ koji vas vodi na put samoistraživanja kako biste se mogli ostvariti u onom poslu i onakvim uvjetima koji vam najbolje „leže“ i s kojim ćete konačno biti zadovoljniji.

Dojam polaznice:

„Moje sudjelovanje u radionici je bilo pun pogodak jer mi je radionica pomogla u suočavanju s vlastitim nezadovoljstvom, uvjerenjima i željama, strahovima i dvojbama te je otvorila mogućnosti u mojoj glavi (i srcu) za promjenu posla i/ili smjera karijere. Ivana je razgrnula maglu koja mi je bila pred očima i potakla me na osvješćivanje svoje osobne svrhe i traženje načina da ju ostvarim kroz posao. Lana“

Radionice se održavaju u Zagrebu, a mogu se organizirati i putem Skypa na udaljenijim lokacijama.

Više informacija i prijave na: https://www.ivanastulic.com/sto-zelim-raditi-u-zivotu.

Iskoristite priliku da okrenete novu stranicu u vašem životu.

Ako je ovo tema koja vas muči već dugo, nema druge osobe koja može poduzeti prvi korak umjesto vas.

Autor programa: Ivana Štulić – life coach, trener i konzultant

Foto: Pexels

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više