Zagreb Connect – konferencija za pokretanje poduzetništva

Zagreb Connect novo je poslovno događanje u Zagrebu koje će omogućiti start-up poduzetništvu, odnosno mladim tvrtkama iz Hrvatske i regije da predstave svoje poslovne ideje potencijalnim investitorima, ulagačkim institucijama i takozvanim “poslovnim anđelima”.

Konferencija Zagreb Connect organizirana je od strane Grada Zagreba, u suradnji s Veleposlanstvom Izraela, Hrvatskom agencijom za malo gospodarstvo, inovacije i investicije te Zagrebačkim velesajmom.

Zagreb Connect povezati će start-up tvrtke i investitore

Zagreb Connect  će se održati 12. i 13. studenog 2014. u Kongresnoj dvorani Zagrebačkog velesajma, a prvi dan konferencije imati će natjecateljski karakter u kojem će se start-up tvrtke predstaviti investitorima te dobiti priliku osvojiti nagradu. Tog prvog dana konferencije dvadeset odabranih start-up poduzeća i projekata će proći strogu selekciju kako bi se osiguralo da se potpuno spremni predstave potencijalnim investitorima ili poslovnim partnerima.

Poduzeća će biti odabrana iz različitih sektora na temelju sljedećih kriterija: 1. poslovni potencijal, 2. iskustvo i stručnost tima, 3. opći dojam i utjecaj tehnologije, 4. konkurentska prednost i 5. kvaliteta profila poduzeća

Nagrade za najbolje

Tvrtke će  od poznatih i profesionalnih mentora iz Hrvatske i inozemstva imati priliku naučiti kako predstaviti sebe i svoje projekte potencijalnim investitorima i poslovnim anđelima. Najbolje očekuju i nagrade, i to u vrijednsoti od 50.000,00, 30.000.00 ili 20.000,00 kuna.

Tu je i posebna nagrada Grada Zagreba u iznosu od 25.000,00 kuna i jedna godina besplatnog predinkubacijskog/inkubacijskog programa u Tehnološkom Parku Zagreb.

Rok za prijavu: 26. listopada, 2014

Foto: Zagreb Connect

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

1 KOMENTAR

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više