Zagrebtower proslavio obljetnicu i priredio veliku zabavu

Zagrebtower je svoju obljetnicu obilježio vrhunskom zabavom koju svake godine priređuje za sve zakupce, poslovne partnere i prijatelje. Odlična glazba i vrijedni darovi su pridonijeli još boljem raspoloženju okupljenih gostiju.

Zagrebtower proslavio rođendan

Zagrebtower je i ove godine, u četvrtak, 12. studenog 2015., za sve svoje zakupce i partnere organizirao veliki rođendanski party. U veselom raspoloženju ovogodišnje proslave, okupljeni su imali priliku zabaviti se i sklopiti nova poznanstva.

„Svoje aktivnosti smo usmjerili na programe koji bi poboljšali kvalitetu boravka i rada u Zagrebtoweru. Svjesni smo važnosti poslovnih kontakata za razvoj poslovanja i našim zakupcima omogućujemo da na različite načine predstave svoje poslovne aktivnosti. Uz to, svake godine organiziramo veliki godišnji party i druženje kako bi se svi međusobno bolje upoznali i povezali“, istaknuo je Darijo Stuparić, CA IMMO voditelj projekta za EUROPOLIS ZAGREBTOWER.

Zagrebtower_1

Rođendansko slavlje su posebno uljepšali darovi naših zakupaca, koji su najsretnije uzvanike nagradili slatkim paketom firme Mondelez, poklon bonom firme Salvia, uslugom u kemijskoj čistionici Viva, ručkom za dvije osobe u restoranu Mademoiselle, tretmanom za mršavljenje u kozmetičkom salonu Bling-Bling_spa, godišnjom policom osiguranja imovine ERGO Dom, paketom za njegu kose u frizerskom studiju Ritual i glavnom nagradom, godišnjom članarinom u fitness centru Tower Fitness.

U opuštenom okruženju, uz dobru glazbu, catering i piće, Zagrebtower je uz svoje prijatelje i partnere proslavio još jedan savršen rođendanski party koji se nastavio do dugo u noć.

Zagrebtower_2

Foto: Zagrebtower

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više