Zagrebtower proslavio obljetnicu i priredio veliku zabavu

Zagrebtower je svoju obljetnicu obilježio vrhunskom zabavom koju svake godine priređuje za sve zakupce, poslovne partnere i prijatelje. Odlična glazba i vrijedni darovi su pridonijeli još boljem raspoloženju okupljenih gostiju.

Zagrebtower proslavio rođendan

Zagrebtower je i ove godine, u četvrtak, 12. studenog 2015., za sve svoje zakupce i partnere organizirao veliki rođendanski party. U veselom raspoloženju ovogodišnje proslave, okupljeni su imali priliku zabaviti se i sklopiti nova poznanstva.

„Svoje aktivnosti smo usmjerili na programe koji bi poboljšali kvalitetu boravka i rada u Zagrebtoweru. Svjesni smo važnosti poslovnih kontakata za razvoj poslovanja i našim zakupcima omogućujemo da na različite načine predstave svoje poslovne aktivnosti. Uz to, svake godine organiziramo veliki godišnji party i druženje kako bi se svi međusobno bolje upoznali i povezali“, istaknuo je Darijo Stuparić, CA IMMO voditelj projekta za EUROPOLIS ZAGREBTOWER.

Zagrebtower_1

Rođendansko slavlje su posebno uljepšali darovi naših zakupaca, koji su najsretnije uzvanike nagradili slatkim paketom firme Mondelez, poklon bonom firme Salvia, uslugom u kemijskoj čistionici Viva, ručkom za dvije osobe u restoranu Mademoiselle, tretmanom za mršavljenje u kozmetičkom salonu Bling-Bling_spa, godišnjom policom osiguranja imovine ERGO Dom, paketom za njegu kose u frizerskom studiju Ritual i glavnom nagradom, godišnjom članarinom u fitness centru Tower Fitness.

U opuštenom okruženju, uz dobru glazbu, catering i piće, Zagrebtower je uz svoje prijatelje i partnere proslavio još jedan savršen rođendanski party koji se nastavio do dugo u noć.

Zagrebtower_2

Foto: Zagrebtower

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

Treba li CEO koristiti društvene mreže? „Za pet godina, tvrtke koje...

Ideja korištenja društvenih mreža mnogim korporativnim liderima čini se strana. Čak su i njihovi komunikacijski savjetnici u strahu da će tako...