Završna konferencija projekta „Rodni jaz u plaćama: Nova rješenja za stari problem”

Završna konferencija projekta „Rodni jaz u plaćama: Nova rješenja za stari problem: Strategije za smanjenje rodnog jaza u plaćama” održat će se u srijedu 8. lipnja 2016. godine u Kući Europe u Zagrebu,  na adresi Trg Augusta Cesarca 6, a od hrvatskih predstavnika biti će udruga Cesi.

Bogat program konferencije „Rodni jaz u plaćama“

U organizaciji projektnih partnera i podršku Pravobraniteljice za ravnopravnost spolova Republike Hrvatske, završna konferencija ponudit će zaista bogat program.

Nakon registracije sudionika koja započinje u 9 te pozdravnih govora, održat će se predavanje na temu „Uvod u projekt Rodni jaz u plaćama: Nova rješenja za stari problem“.

Slijedit će pauza za kavu, a iza toga „Rezultati projekta Rodni jaz u plaćama: Nova rješenja za stari problem“. Govorit će se o rezultatima pojedinih zemalja (Njemačke, Španjolske, Belgije, Estonije, Austrije i Hrvatske) i pregledu provedenih aktivnosti.

Sljedeća predavanja su „Rodni jaz u plaćama u starijoj dobi“, „Predstavljanje alata eg-check“, „Važnost zakonskih mehanizama“ te „Predstavljanje PPIINA“.

Nakon pauze za ručak na red dolazi „Predstavljanje belgijskog Zakona o rodnom jazu u plaćama“, te „Predstavljanje 15:57“. Posljednja tema bit će „Razgovor o strategijama suradnje i zajedničkim aktivnostima“ iza koje dolaze zaključak i preporuke, te za kraj neformalno druženje uz kavu.

Foto: 123rf

 

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

prijave najbolje poduzetnice 2023

Prijave za nagrade najboljim poduzetnicama 2023. su otvorene – evo kako...

Već godinama u Women in Adria organiziramo natječaj za najbolje poduzetnice u Hrvatskoj. Cilj dodjele ovih nagrada je poticanje ženskog poduzetništva,...